Tallinna kesklinnas avati boheemlasturg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12.00 avati Tallinnas Rotermanni väljakul laulu- ja tantsukontserdiga terveks suveks heategevuslik tänavakunsti- ja käsitööväljak Artland.
 

 
Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi kuuluva Artland turu avamisel esines ligi kolmkümmend artisti – superstaarisaatest tuntud Teele Viira, Ines Karu oma trupiga, breigi-, hiphopi- ja võistlustantsugrupid, lasterühmad ning tsirkuseartistid nii Eestist kui ka välismaalt.

Artland turg jääb Rotermanni väljakule avatuks kogu suveks ning iga nädal toimub erinev ametlik programm tsirkusest rahvusvahelise tänavakunsti festivalini. Väljakule oodatakse vabatahtlikke muusikuid, tantsijaid, maalijaid ning teiste kaunite kunstide tegijaid publikule esinema ning käsitöölisi oma loomingut pakkuma.

 

Artland tänavakunsti- ja käsitööturg on avatud Rotermanni väljakul 1. juunist kuni 31. augustini.

Turupäevad on teisipäevast pühapäevani kell 9-18.

Tänavakunsti raames saab igal nädalal neljapäevast laupäevani kaheteistkümnest kolmeni nautida ametlikku programmi, mis hõlmab erinevaid tänapäevaseid kunste. Kunstiturul saavad kõik huvilised ka ise võimaluse laval end vabas vormis väljendada ja oskusi näidata.

Turul on laste mänguala, kus mudilastel hoiavad silma peal vabatahtlikud. Turul pakutakse süüa ja juua ning õhtuti on avatud veiniterrass.

Turgu esitleb Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles