PRINTZ BOARD Tallinna kõige õhurikkamas öölokaalis CATHOUSE!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printz Board, Carola Madis, Anu Saagim ja Henry Kõrvits Tallinna ööklubis Kapp
Printz Board, Carola Madis, Anu Saagim ja Henry Kõrvits Tallinna ööklubis Kapp Foto: Maris Uusna

Täna, 1. juunil  astub  suure väliterrassiga kesklinna lokaalis,  eksklusiivkorras plaadimängijate taha Pritnz Board - mees, kes on  loonud tänaseks ehk maailma üheks tuntumaks bändiks tõusnud Black Eyed  Peas`i.


Peamiselt stuudiosse ja laval pillide taha peituv Printz on vastutav nii mõnegi mastaapse maailmahiti nagu Where is the Love ja Dont  Phunk With My Heart eest.


Meest pärjati hiljuti ka BMI Award 2011 auhinnaga. BMI auhinnad  antakse heliloojatele ja autoritele, kelle lugusid on eelneva aasta  jooksul kõige rohkem USA raadiotes mängitud. Printz sai auhinna popi  kategoorias Black Eyed Peasi lauluga Meet Me Halfway.


Mitmekülgne muusik, kes mängib trompetist kuni klaverini, ei loo  muusikat pelgalt vaid Black Eyed Peas`ile. Suuremal ja vähemal määral  on tema produtseeritud või kaasprodutseeritud näiteks Fergie, Macy Gray, John Legend, Kelis jpt.

Hetkel on mees tegemas koostööd nii Backstreet Boys`iga, kui ka Adam Lambertiga.

Lisaks miksib uusimat ja kuumimat R'n'B ja Hip-Hopi hitte Dj Sin-Sin.

Sissepääs: 5 EUR
Naistele TASUTA!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles