Vaata! Lekkis kiri, milles Tupac jättis Madonna maha tema nahavärvuse tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tupac Shakur.
Tupac Shakur. Foto: Anonymous / AP

Interneti avarustesse on lekkinud Tupaci kiri Madonnale, mille mees vanglas kirjutas ning milles ta naise maha jätab, sest too on valgenahaline, vahendab TMZ.

Räppar puistas kõik südamelt ära vägagi ausas kirjas, milles andis mõista, et nende suhe ei saa enam jätkuda Madonna nahavärvuse tõttu. 

«Sinu karjääri ei kahjustaks suhe mustanahalisega mitte kuidagi - kui, siis näitaks see sind palju huvitavamas ja avatumas valguses,» kirjutas Tupac. Tunnistades, et suhe valge naisega tähendaks aga tema jaoks seda, justkui veaks ta alt neid inimesi, kes tegid temast selle, kes ta oli.

Kuigi tal polnud võimalik Madonnaga romantilises suhtes olla, soovis ta säilitada nendevahelist sõprust. «Taas pakun ma sulle oma sõprust, mis sel korral on palju tugevam. Kui sa oled huvitatud, siis arutaksin seda teemat sinuga edasi, aga teatud osa sellest ei saanud lihtsalt oodata. Tundsin, et pean seda sulle ütlema... juhuks, kui minuga peaks midagi juhtuma,» kirjutas Tupac oma kirjas.

Kiri pannakse oksjonile veebikeskkonnas Gotta Have Rock and Roll 19. juulil ning selle alghinnaks on 100 000 dollarit. Varasemalt on üks teine Tupaci kirjutatud kiri müüdud üle 170 000 dollari eest.

Tupaci kirja Madonnale saad lugeda SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles