Artjom: kohtunike halvad kommentaarid mõjuvad laastavalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 7. saate läbimäng
«Eesti otsib superstaari» 7. saate läbimäng Foto: Jelena Rudi

Viimases superstaarisaates tuli Artjom Savitskil leppida kohtunikelt saadud kriitikaga, peamiselt nurisesid nad noormehe vähese energia üle ning Mihkel Raua arvates tundus talle kogu esitus veidi tehislik.

Elu24 uuris, kuidas Artjom ise oma esitusega rahule jäi ning kuivõrd ta end kohtunike kommentaaridest mõjutada laseb.

«Kohtunike kommentaarid mõjuvad teinekord suht laastavalt. Samas ise jäin esitusega küll väga rahule. Eelmine saade, millega mina rahule ei jäänud, meeldis aga kohtunikele. See on naljakas, jah,» oli noormees veidi segaduses.

Samuti kiitis ta koostööd Sal-Salleriga. «Väga mõnus oli, ta lihtsalt ütles paar juhtnööri ja lisasin enda värki juurde,» rääkis Savitski ja tunnistas, et pidev laulmine ja igaks pühapäevaks heasse vormi saamine on üsna väsitav nii talle kui häälele. «Tuleb lihtsalt ettevaatlik olla,» arvas Artjom ja avaldas, et soovib väga saadet võita.

Küsimusele, kui suur Sal-Salleri lugude fänn noormees on, vastas ta, et kui raadiost tuleb, siis kanalit ära ei keera. «Päris head lood on,» tõdes Savitski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles