Veefestivalil esinevad koos Lenna Kuurmaa ja Mihkel Raud

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa.
Lenna Kuurmaa. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tänavusel veefestivalil “Watergate” näeb 21. juunil Pärnu kuursaali laval erakordset duot, kui ühiskontserdi annavad Eesti pop-printsess Lenna Kuurmaa ja superstaari-saate kohtunik Mihkel Raud.

Kuursaali programmijuhi Anniki Leppiku teatel esitab duo eksklusiivsel kontserdil nii Lenna esiksinglit “Musta pori näkku” kui kunagise Raua menuansambli Mr Lawrence’i hitte.

“Musta pori näkku”, mida aastaid tagasi laulsid vennad Urbid, uue viisi seadis Lennale Vaiko Eplik, loo sõnad pärinevad Mihkli isa Eno Raua sulest.

“Kindlasti esitame koos lugu, mille oleme varem ühiselt sisse laulnud ja lisaks taaselustame Mr Lawrence’i vanu hitte,” kinnitas Kuurmaa. “Loomulikult kõlab õhtu jooksul ka Lenna bändi looming.”

Leppiku teatel tähistab Pärnu kuursaal tähistab festivali “Watergate” raames 17.-22. juunini sünnipäevanädalat, tuues kuue päeva jooksul rahva ette mitmeid esinejaid ja projekte, mida igapäevaselt laval ei näe.

Nii näeb sel ajal laval ansamblit Terminaator koos “Eesti otsib superstaari” tänavuste finalistide Liis Lemsalu ja Teele Viiraga. Tõnis Mägi ja Muusik Seif tähistavad Pärnus 30. aasta juubelit ning Jaak Ahelik peab kuursaalis oma 52. sünnipäeva. Lava väisab ka Ott Lepland.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles