Ööklubi Teater loosib välja eksklusiivse peopaketi kaheksale!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubis Teater toimub suurejooneline Maskiball
Ööklubis Teater toimub suurejooneline Maskiball Foto: Jelena Rudi

Tuleval nädalavahetusel on Ööklubisse Teater oodata mitmeid erinevaid rahusvaheliselt väga tuntud kuulsusi.

Klubi loosib sel puhul välja eksklusiivse peopaketi kaheksale Elu24 peoloomale!

«Kuna väliskülalised on oma tulekut plaaninud juba nädalaid ette ja soovivad anonüümseks jäädes end vabalt tunda, siis oli neil ka palve, et klubi korraldaks nende auks Maskiballi. Osad neist soovivad oma isikut saladuseks jätta ja nii oleks pidutsemine nende jaoks mugavam. Teater on tuntud kui vabameelne koht ja proovime oma külalistele kõigega alati vastu tulla,» kommenteerib peagi toimuvat salapärast pidu Ööklubi Teater programmijuht Jana Pulk.

«Pidu ei ole tavalise balli moega vaid meeletu öö meelierutava show-programmi ning parima pop-house muusikaga,» lisab ta juurde.

Filmist «Eyes wide shut» ( eesti k. «Silmad pärani lahti») insipartsiooni saanud üritus pakub meelelahutust üle terve klubi – laval astub maski-show'ga üles suur varieteetrupp, kus neljatunnises show-programmis osalevad teiste hulgas ka tsirkuseartistid ja baleriinid. Lava on kujundatud Barokseks Buduaariks.
 

Ka Elu24 lugejatel on võimalik osa saada eksklusiivsest Maskiballist!

Palun kirjuta meile kolm kuumimat peokomponenti, milleta üks õige pidu pole pidu. On need näiteks sõbrad, koht, šikk riietus või hoopis miski muu imeline asi, mis teeb ühest peost unustamatu sündmuse?

Parimate nõuandjate vahel loosime välja täiusliku peopaketi Ööklubisse Teater!

Lisa oma kommentaar meie kommentaariumisse ning saada see copy paste`iga ka meie toimetuse meilile: toimetus@elu24..ee, kuhu lisa kindlasti ka oma e-mail ning mobiili number, et saaksime võidu korral Sinuga ühendust võtta! Märksõnaks TEATER.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles