Klubi Teater korraldab rahvusvaheliste kuulsuste jaoks Maskipeo

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millal Sina viimati Teatris pidutsesid?
Millal Sina viimati Teatris pidutsesid? Foto: Ööklubi teater

Tuleval nädalavahetusel on Ööklubisse Teater oodata mitmeid erinevaid rahusvaheliselt väga tuntud kuulsusi.


«Kuna väliskülalised on oma tulekut plaaninud juba nädalaid ette ja soovivad anonüümselt ennast vabalt tunda, siis oli neil ka palve, et klubi korraldaks nende auks Maskiballi. Osad neist soovivad oma isikut saladuseks jätta ja nii oleks pidutsemine nende jaoks mugavam. Teater on tuntud kui vabameelne koht ja proovime oma külalistele kõigega alati vastu tulla,»kommenteerib Ööklubi Teater programmijuht Jana Pulk.

«Pidu ei ole tavalise balli moega vaid meeletu öö meelierutava showprogrammi ning parima pop-house muusikaga,» lisab ta juurde.

Filmist «Eyes wide shut» ( eesti k. «Silmad pärani lahti») insipartsiooni saanud üritus pakub meelelahutust üle klubi – laval astub maskishowga üles suur showtrupp, kus neljatunnises showprogrammis osalevad muude hulgas ka tsirkuseartistid ja baleriinid. Lava on kujundatud barokseks buduaariks.

Kõiki külalisi võtavad vastu Baronessid, kes lükkavad peo käima komplimentseid viinashotte jagades.

Kõigile saabujatele, kellel pole oma maski kaasas, pakutakse klubi poolt mask, et ennast ja oma isikut veidi huvitavamaks ja salapärasemaks teha.

Hoolimata saabuvatest välismaistest kuulsustest on Teatrisse pidutsema oodatud kõik huvilised - tule ja vaata kas tunned kedagi neist maskide tagant ära?

Laupäeval, 4.juunil toimub temaatiline show 1001 Araabia ööd, mis on humoorikas programm šeigi elust ning haaremipidamisest ning kus peaosas astub üles Sheik Omar Saeed ja kõrvalosades näeb laval kõhutantsijannasid ning šeigi teenijannasid

Dj-ks on laupäeval DJ Kert Klaus

Ööklubi Teater on avatud igal reedel ja laupäeval kell 00:00-05:00 ja asub Tallinnas Vabaduse Väljak 5, Vene Draamateatri majas

Suveperioodil on sissepääs õrnemale soole kuni 00.30 tasuta, hiljem maksab sissepääs naistele 5 eurot ja härradele 8 eurot

Teatrisse on võimalik broneerida laudu ja looze tel +372 56 88 4444

 

Millal Sina viimati Teatris pidutsesid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles