Tulemas on VIII kooliansamblite festival Bändide välimääraja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändide välimääraja kevad 2009
Bändide välimääraja kevad 2009 Foto: GAG

31.05 -1.06 toimub Gustav Adolfi Gümnaasiumi ees linnamüüri ääres (Suur-Kloostri 16, Tallinn) kaheksandat korda kooliansamblite festival Bändide välimääraja.

See on GAG poolt viie õppeaasta jooksul väljatöötatud formaat, kus saavad võimaluse oma muusikalist tegevust demonstreerida õpilasansamblid üle Eesti.

Kontserdid toimuvad mõlemal päeval kell 16.00-20.00 ja on publikule tasuta!
 

Festival on saavutanud noorte muusikute seas suure populaarsuse. Bändide Välimäärajal esinemine on saanud stiimuliks erinevate muusikakollektiivide loomiseks, vanade ülessoojendamiseks ning pööraseks harjutamiseks, eesmärgiga esineda aasta suurimal üleriigilisel koolibändide festivalil.

Bändide välimääraja pakub esinejatele ja publikule eriti heal tasemel korraldust, heli- ja valgustehnikat ning lava. Samuti pööratakse tähelepanu kvaliteetsele ja huvitavale kontserdiprogrammile.
 

Kultuuripealinn 2011 raames toimuvat Bändide välimäärajat toetavad XXX Tallinna Vanalinna Päevad ja Eesti Nuku- ja Noorsooteatri Tallinn Treff Festival.

 

Ole kohal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles