Galerii: Sada võimalust, kuidas Õllesummeril pappi laiaks lüüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolm päeva kestnud festival Õllesummer pakkus kireva muusikavaliku kõrval ka tohutult viise, kuidas raha kulutada. Alla 15 eurot kulutamata ei pääsenud vist keegi sealt platsilt. Vaata galeriist, mida festivalil veel pauti.

Tallinnas toimus esimene alkoholiaktsiisi tõusu järgne Õllesummer. Elu24 uuris lähemalt festivali hinnakirju ja jõudis järeldusele, et hinnatõus on siingi oma töö teinud.  

Tänavuse Õllesummeri hinnakirjad algavad 3-eurose vaadiõllega. Tuntud brändide seas on märgata ka käsitööõlleputkasid, kuid nende vastu on huvi leigem. Siidri saab kätte 4 euro eest ja üllatavalt populaarne on tänavu hoopis veinitelk. 

Hinnatõusu positiivne tulemus on see, et noored ei joo festivalil liiga palju. Söögihindu vaadates on olukord aga leebem, maitsva ja suure šašlõki saab kätte 7 euro eest ja veganivrapi lausa viiekega.. 

Ka mänguasjadel oli menu, eriti festivali teisel päeval: 8 euroga sai vilkuva tähekese ja tulemõõga, viikega dildokujulisi stressipalle. Tivoli karussellid jätsid enamus külastajaid külmaks, aga aotodrome oli õle ootuste populaarne. 

Vaata galeriist, millised hinnad valitsesid tänavusel festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles