Galerii! Tantsumuusika megastaar Armin van Buuren saabus Tallinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmakuulus Hollandi tantsumuusika DJ Armin van Buuren saabus eralennukiga Tallinna Lennujaama. Superstaar hakkas kohe oma sotsiaalmeediat imeliste Eesti vaadetega täiendama.

Grammy nominatsiooniga DJ Armin van Buuren veab iganädalast raadiosaadet A State of Trance, mida kuulab üle 37 miljoni kõrvapaarienam kui 84 riigist. Suurest edust kannustatult on saade kasvanud ülemaailmseks üritustesarjaks. Armin van Buuren on välja andnud kuus täispikka albumit, millest viis on ilmunud tema kaasomandis oleva plaadileibeli Armada Music alt.

Superstaar jagab InstagramSoryt otse Tallinna Lennuväljalt. Esiteks filmis ta tuules lehvivaid rahvuslippe ja seejärel lennujaama. Siis tegi ta lõbusa video oma jäädvustajatest «Nüüd ei saa keegi öelda, et ma ei ole sotsiaalmeedias aktiivne,» ütles van Buuren ja loetles kokku, mitu inimest teda korraga pildistab ja filmib.

Armin van Buuren
Armin van Buuren Foto: Instagram
Armin van Buuren saabus Tallinna
Armin van Buuren saabus Tallinna Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Armin Van Buuren saabus Tallinnasse
Armin Van Buuren saabus Tallinnasse Foto: Madis Sinivee

«Armin van Buureni lavashow saab olema hullumeelne – seda kinnitab nii meile saadetud tehniline raider kui ka varasemate etteastete kogemus. Van Buuren armastab oma publikut ning pika karjääri jooksul ei ole ta veel pakutava osas järeleandmisi teinud,» kommenteerib Õllesummer Festivali üks peakorraldajatest Tarmo Tuvike

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles