Sean Kingston on raskelt vigastatuna haiglas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Sean Kingston
Laulja Sean Kingston Foto: ROBYN BECK/AFP

Eile õhtul sõitis reggae-laulja Sean Kingston koos kaaslasega Miamis jetiga vastu sillaposti. Sean Kingston ja tema kaaslane said raskelt vigastada.

Õnnetus toimus eile õhtul kella kuue ajal, vahendab CNN.

Lauren Ceradini Epic Recordsist ütles täna hommikul, et Seani seisund on stabiilne ja uudised, et ta on surnud, ei vasta tõele. Täpsemalt ei olnud ta nõus laulja seisundit kommenteerima.

Hiphop laulja Trav, kes aitas kaasa Seani viimase loo valmimisele, ütles, et ta külastas Sean Kingstoni haiglas. «Tal on hästi ja ta seisund on stabiilne,» lisas Trav.

Sean Kingston esindajad ei soovi rohkem üksikasju avaldada. Seani vanemad tänavad kõiki, kes poja tervise pärast muret tunnevad.

Sean Kingston sai koos kaaslasega tõsiselt vigastada, kui nende jeti sõitis pühapäeva õhtul vastu sillaposti.

Sean Kingston on 21-aastane Ameerika laulja. Sean Kingston sündis 3. veebruaril 1990 Miamis. Ta sai tuntuks 2007. aastal omanimelise albumiga «Sean Kingston.» Sean Kingston külastas 2008. aasta juulis Eestit.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles