Maamees Hardi magas naiste keskel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi
Hardi Foto: Kanal 2

Tänases Kanal 2 «Maamees otsib naist» saates tegelesid osalejad igapäevase tööga, kuid Hardi käis koos naistega näiteks matkamas ning Merje ja Märt marjul.

Merje ja Märt käisid marju korjamas ja pärast otsis naine õhtusöögiks kartuleid.

«Ta ei ole seda tüüpi mees, kes naisi ära kasutaks või neid hirmsasti rakendaks,» nentis ta. «Siin peab ise taipama, et mida teha.»

Silver ja Ülle käisid lehmi lüpsmas ning siis mõlema naisega lähedalasuvates kenades kohtades.

«Uus oli nii palju, et puhastasin nisasid ja tõin masina alla,» nentis Ülle. «Siin on ta loomade keskel ja tahab oma töö ära teha.»

«Olen täiesti valmis siia tulema – koht ja perekond, kõik sobib,» lisas Ülle. «Püüan inimestes häid külgi leida ja olen need Silveris leidnud.»

«Mina pole väga alustaja tüüp ja Silver väga ka, ei teagi, mis saab,» nentis Margot. «Tema vennad ütlesid otse, et kui tahad Silverit ära võtta, siis pead esimese liigutuse ära tegema.»

«Kuid me oleme kolmandat päeva siin, ega siin saagi kohe voodisse hüpata,» lisas ta.

Hardi ja naised olid matkamas ja sõid aasal einet.

«Päris seda pole olnud, et olen üksi kahe tüdrukuga,» sõnas Hardi. «Alguses pakkusin, et keskele võiks minna suurim külmavares, kuid üks naine läks telgi ühte serva ja teine teise ning nii ma siis ise keskele läksingi.»

Hardi hinnangul on Ethel vähe aktiivsem ja Merle jaoks on keskkond tundmatu.

Sama arvas ka Hardi ema Ly, kuid tema arvates võib Merlest tulevikus väga hea perenaine saada – samas vanus annab veel tunda.

Koit saatis aga koos naistega lehma tapale. Agnese sõnul on lehmast kahju, kuid süüa on ka hea.

«Kui on kolm naist, siis saavad ehk mulle vastu,» hindas Koit nende rohimisoskusi.

Peeter ja tema kaks naist tegelesid hommikul juba tavalise asjaga – mindi lüpsma.

Eveli rääkis, et kell viis on äratus ja enne kuut tuleb juba laudas olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles