Noortekeskus kolib lastekaitsepäeval Port Arturisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi kaubanduskeskus. Foto on illustreeriv.
Port Arturi kaubanduskeskus. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu noorte vabaajakeskus tutvustab kolmapäevasel lastekaitsepäeval Port Artur 2 kaubanduskeskuses noortele vaba aja veetmise võimalusi.
 

Olle Nõmm noortekeskusest märkis, et pärast keskpäeva algaval üritusel kuuleb nii muusikat, näeb tantsu ja kunsti kui saab osaleda võistlustel ja mängudes.

“Päev algab pintsli-dojo’ga, kus noortel on võimalik ühiselt maalida suurele paberile pilt kõigest, mis neil pähe tuleb,” selgitas Nõmm. “Seejärel toimuvad erinevad võistlused ja mängud, kus on võimalik võita auhindugi.”

Võistluste ja mängude vahel esinevad noortebändid Saphail ja Red Suffocation. Hiljem saab osaleda Annika Viibuse tantsu-õpitoas.

Peale selle toimub üritusel muudki põnevat ja päeva lõpus kuulutatakse välja tiitli hea noor 2011 omanik. Pidulikule hetkele mängivad taustamuusikat Jan Bogdanov ja Martin Põder.

Kogu päev on kõigile tasuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles