Ashley Olsen: meelelahutusäri on muutunud inetuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Olsen
Ashley Olsen Foto: WENN

Näitlejatar Ashley Olsen lubas oma lapsed näitlemise juurest eemale juhtida, kuna tema arvates on kogu filmitööstus muutunud «väga inetuks». 

22-aastane Ashley ja tema kaksikõde Mary-Kate alustasid oma karjääri juba üheksa kuu vanusena USA telesarjas «Full House» ning panid 1993. aastal firmaga Dualstar aluse oma meediaimpeeriumile, vahendab WENN.

Ashley Olsen usub aga, et ta enda laste jaoks oleks rambivalguses üles kasvamine märksa ebameeldivam kogemus, kui see oli tema ja ta õe jaoks.

«Ma tahaksin kindlasti, et mu lastel oleks töökoht ja arusaam sellest, mida töö tegemine tähendab ning kui oluline on olla endast suurem. Aga ma ei taha, et nad töötaksid samas tööstuses, milles meie üles kasvasime. See on üsna inetu äri,» ütles Ashley Olsen.

«Me töötasime pärast kooli ja kui me ei olnud võtteplatsil, olime me koolis. Meil ei olnud kunagi mingeid probleeme. See kõik oli enne seda paparatsode faasi ja elu polnud nii hullumeelne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles