Prints Charlesi sõber: Sussexi hertsoginna Meghani pere on pööbel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicholas Haslam
Nicholas Haslam Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti prints Charlesi sõber Nicholas «Nicky» Haslam võttis sõna Charlesi minia, Sussexi hertsoginna Meghani pere teemal, nimetades ameeriklasi Markle’id põhjakihiks ja harimatuks pööbliks. 

Tuntud sisekujundaja Haslam lisas, et hertsoginna isa Thomas Markle on Markle’itest kõige kohutavam, olles nagu hiiglaslik klomp, mis ennast pidevalt meelde tuletab, teatab news.com.au.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Haslam ja prints Charles käisid koos Etonis, mis on Briti üks eliitkoolidest ning Haslami pere suhtles printsess Diana pere, Spencerite krahvisuguvõsaga.

Prints Charles (ees)
Prints Charles (ees) Foto: Foto: Frank Sorge / imago/Frank Sorge/Scanpix

73-aastase Thomas Markle’i ümber lahvatas enne kuninglikku pulma skandaal, kuna ta poseeris kõmufotograafile ja sai fotode eest tasu. Teda süüdistati oma tütre kuulsuse ja Briti kuningliku perega seotuse ärakasutamises. Vahetult enne pulma teatas Markle, et ta ei vii oma tütart altari ette. Hiljem tuli teade, et ta sai infarkti ja vajas haiglaravi.

Prints Harry ja Meghan Markle 
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: POOL / REUTERS

Prints Charlesi sõbra teatel on tal hea meel, et Thomas Markle ei osalenud 19. mail oma tütre pulmas, sest oleks võinud ainuüksi oma kohalolekuga, rääkimata suu lahti tegemisest, kõik ära rikkuda.

Nicholas Haslam
Nicholas Haslam Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«See oleks olnud katastroof, kui ta oleks pulmas olnud. Briti kuninglik pere ei ole seni saanud aru, kuidas nad temaga suhtlema ja käituma peaksid,» lausus sõber.

Ta jätkas, et Sussexi hertsoginnal on õhuke kultuurikiht, kuid see, mis paistab selle alt, annab aimu ta tegelikust päritolust.

Sussexi hertsoginna Meghan
Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Haslami arvates oli Sussexi hertsoginna Meghani pruutkleit kiiruga valmistatud, see ei olnud ilus ega sobinud talle. Lisaks nägi ta kleidil vigu, paarist kohast oli see rebenenud.

«Tegemist oli Givenchy moemaja disaneri Clare Waight Kelleri loominguga, mis maksis 300 000 naela, kuid kleit nägi välja, nagu oleks taaskasutusest ostetud. Ka kleit näitas, kes hertsoginna tegelikult on,» nentis inglane.

Prince Harry ja Megan Markle'i laulatus
Prince Harry ja Megan Markle'i laulatus Foto: POOL / REUTERS

Haslami sõnul on ainus normaalne inimene Sussexi hertsoginna ema Doria Ragland.

Doria Ragland
Doria Ragland Foto: DKSAN2 / MB / MEGA/Scanpix

«Tegemist on haritud, intelligentse ja elukogenud naisega, kes suudab igas olukorras toime tulla ega ole labane. Temast kiirab intelligentsust,» sõnas mees.

Briti kuningakoda ei ole prints Charlesi endise koolikaaslase ja sõbra sõnavõttu kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles