Ines Karu abiellub Taagepera lossis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika sexikate peole saabujad kollasel vaibal - Ines Karu
Kroonika sexikate peole saabujad kollasel vaibal - Ines Karu Foto: Jelena Rudi

Eesti ühe jõukaima mehe Armin Karu (45) tütar, ärinaisest idamaiste ja polüneesia tantsude õpetaja Ines Karu (25) ning tema IT-ärimehest armastatu Martin Salo (26) panevad Taagepera lossis püsti võimsa pulmapeo!

Inese ja Martini pulmi oodati juba pikisilmi. Justkui selle eelseisva kena sündmuse garantiiks noored ka tänavu märtsis kihlusid. Ines ja Martin, kes on avalikkuse ees alati pigem madalat profiili hoidnud, tunnevad teineteist lapsepõlvest saati ning on olnud suhtes juba kaheksa aastat! Martin laskus põlvele ning tegi Inesele abieluettepaneku ühe romantilise Bahama saare rannal, kirjutab Kroonika.

«Mis siin enam salata, plaanime pulmasadamasse seilata augustikuus,» tunnistab eelseisvat elu tähtsündmust Ines. «Taagepera kasuks otsustasime pärast mitmete Eestimaa mõisate ja losside külastamist, kuna lisaks looduskaunile paigale meeldis meile sellele lossile iseäralik maalähedane ja hubane interjöör ning personali sõbralik ja hooliv suhtumine.»

Romantiline Taagepera mõis asub Lätimaa piiril, veidi rohkem kui kaks- ja poolsada kilomeetrit Tallinnast. Taagepera loss on neli aastat järjest võitnud pulmaportaali pulmad.ee korraldatud konkursil parima pulmakoha ja -toitlustaja tiitli!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles