John Cleese: lahutus sunnib mind raugaeani töötama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cleese ja Alyce Faye Eichelberger
John Cleese ja Alyce Faye Eichelberger Foto: WENN

Briti koomik John Cleese on kibestunud, et peab töötama kuni kõrge vanaduseni, et maksta oma kolmanda abielulahutuse eest.

68-aastane Cleese läks Alyce Faye Eichelbergerist pärast 16 aastat kestnud abielu lahku selle aasta alguses, ning praegu peab mees kuni lahutuskokkuleppe sõlmimiseni naisele igal aastal maksma miljon naela ehk pea 20 miljonit krooni, vahendab WENN.

Lisaks on naisel õigus saada endale pool kogu teenitud varast, mis mees on soetanud alates nende abielu algusest 1992. aastal.

«Inimesed arvavad, et mul peaks olema piisavalt raha, et pensionile jääda, aga mul on käsil väga kallis, või ütleme – suhteliselt kallis, abielulahutus,» ütles Cleese.

«Ma tunnen mõnikord viha. Aga mitte sellepärast, et ma pean oma varandust jagama, vaid sellepärast, et ma pean tööd rabama selleks, et maksta alimente inimesele, kes saab nagunii vähemalt 6 miljoni naela väärtuses vara ja lisaks veel miljon naela aastas. See süsteem on haige.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles