The Cranberries'e uue albumi nimeks saab «Roses»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dolores O'Riordan ansamblist The Cranberries
Dolores O'Riordan ansamblist The Cranberries Foto: Ola Bergman / Scanpix

8. juulil Õllesummeri peaesinejana Tallinna Lauluväljakul üles astuv megatäht The Cranberries teatas, et on salvesatnud 15 uut lugu sügisel ilmuva albumi «Roses» tarbeks.

Albumi produtseeris maailma üks kuulsamaid produtsente Stephen Street, kes on loonud The Cranberries`e, Bluri, Morrissey jpt staaride läbimurdealbumid. The Cranberries`e kuues stuudioalbum on kauaoodatud teos – bändi eelmine kauamängiv ilmus kümme aastat tagasi.

Iiri rahvuslik muusikauhkus The Cranberries veetis Toronto stuudios viis nädalat ning kuigi kõik 15 uut lugu ei leia avaldamist albumil, lubas artist nad avaldada sel või teisel moel siiski.

Artisti uus album tõotab tulla tõeline hitt. Plaadi produtsendiks on kuulus Stephen Street, kes muuhulgas lõi The Cranberries`e kuulsaimad 1990te menulood ning oli britpopi sensatsiooni Bluri superhittide isa.

Streeti käsi on tugevalt mängus olnud ka Morrissey, Kaiser Cheifs`i ja Peter Doherty albumite juures.

Stephen Street iseloomustas vastlõppenud sessiooni kui fantastiliselt hästi kordaläinut. «Neile kellele meeldis Cranberries`e varasemate plaatide helilaad, armastavad uut plaati kindlapeale,» ütles Street.

«Me saime tagasi eelmiste plaatide peene tumedama meeleolu ning ma olen tulemusega väga rahul,» lisas produtsent.

The Cranberries esitab Õllesummeril kõik oma kuldhitid, millega bänd 1990tel end fännide südamesse laulis.

The Cranberries astub Õllesummeri pealaval üles reede, 8. juuli õhtul. Festivali avab 6. juulil Queeni maailmakuulus tribuutbänd Killer Queen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles