Fotograaf Arno Saar rikkus auväärse külalise kallid kingad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aserbaidžaani suursaadiku vastuvõtt Swissotel`is 27.05.11. Õhtulehe fotograaf Arno Saar pillas kalavõileva kogemata Subboteja saatejuhi Mihhail Vladislavlevi kallile kingale. Sõbra ilusate kingade pärast on mures ka Aleksander Zukerman...
Aserbaidžaani suursaadiku vastuvõtt Swissotel`is 27.05.11. Õhtulehe fotograaf Arno Saar pillas kalavõileva kogemata Subboteja saatejuhi Mihhail Vladislavlevi kallile kingale. Sõbra ilusate kingade pärast on mures ka Aleksander Zukerman... Foto: Viktor Burkivski

Reedel, 27. mail toimus Swissotel`is Aserbaidžaani suursaadiku Tofig N. Zulfugarovi pidulik vastuvõtt Aserbaidžaani Vabariigi Rahuspäeva 93. aastapäeva puhul.

Auväärsete külaliste seas oli ka meie ekspresidendipaar Ingrid ja Arnold Rüütel, populaarse vene telesaate Subboteja juhid Aleksandr Zukerman ja Mihhail Vladislavlev.

Peale pidukõnesid suundusid külalised rikkaliku toidulaua äärde head ja paremat mekkima. Teiste seas ka tubli päevatöö teinud Õhtulehe staarfotograaf Arno Saar.

Aga oh õnnetust, Arno väsinud sõrmede vahelt lipsas rasvane kalasuupiste otse lugupeetud Mihhail Vladislavlevi kallitele itaalia nahkkingadele. Arno ei jäänud siiski pikalt mõtlema, vaid tõi kiirelt puhtad salvrätikud ning lõi härra Vladislavlevi kingad taas läikima.

Muuseas, kalarasv sobib kingade hoolduseks suurepäraselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles