Miljonär-Barbie sisenes Jay Leno saatesse mootorrattal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: KENNELL KRISTA/SIPA

Staarblondiin Paris Hilton sisenes Jay Leno jutusaatesse mootorrattal. Paris oli saate jaoks selga tõmmanud ülikitsad valged püksid, stiletod ja nahktagi, vahendas Celeb Edge.

Hiljem vahetas ta kõik selle lühikese musta kleidi vastu, kui oli aeg oma tõsielusarja «The World According to Paris» reklaamimiseks. «Mitte miski pole liiga pöörane,» ütles Hilton.
Leno uuris, kas kaamerad jälitavad blondiini kõikjale. «Nii, kas oled näiteks vannis ja ütled sealt tere poisid,» uuris Leno. Paris tunnistas, et saates on tõesti üks lõik ka vanniskäigust.

Hilton lasi oma koju ka väikese ööklubi ehitada, kus saab segamatult pidutseda rohkem kui 200 külalisega. «Meid ei oota õues TMZ kõmuajakirjanikud, kõik on privaatne ja kena,» ütles Hilton. «Mul on seal külas käinud ka Hugh Hefner, kelle tüdrukud postitantsu tegid. Ta armastab minu kodus toimuvaid pidusid,» kiitles Hilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles