Superstaarisaates kõlavad lood norra ja hispaania keeles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kuues stuudiovoor
Eesti otsib superstaari kuues stuudiovoor Foto: Jelena Rudi

Saates «Eesti otsib superstaari» on finalistide arv kahanenud neljale ning ühe jaoks nende hulgast lõpeb tee superstaari-tiitlini juba sel pühapäeval.

Seegi kord tuli lauljatel pühapäevaks ette valmistada kaks laulu. Esmalt tuleb ettekandele lugu Hendrik Sal-Salleri loomingust ning teises voorus kõlavad võõrkeelsed laulud. Kuna aga inglise keel paljudele noortele enam kuigi võõras ei ole, siis seda valida ei tohtinud.


Triin Niitoja, Rosanna Lints ja Artjom Savitski otsustasid hispaania keele kasuks, Liis Lemsalu üllatab aga norrakeelse lauluga. «Olin oma valikus kohe kindel, kuna olen Norras elanud ja norra keel on mul mingil määral suus. Valisin esitamiseks ühe hällilaulu, mida olen Norras kooriga laulnud.»
 

Pühapäeval tulevad esitusele:

  • Triin Niitoja (tel 900 37 03) – Smilers «Nii Sind ootan» ja Nelly Furtado «Manos al Aire»
  • Rosanna Lints (tel 900 37 01) – Smilers «Olen kuul» ja  Laura Pausini «En Cambio No» 
  • Artjom Savitski (tel 900 37 07) – Smilers «Keelatud viljade turg» ja Ricky Martin «Maria»
  • Liis Lemsalu (tel 900 37 08)– Smilers «Üle tumeda vee» ja «Den fryste sang eg høyra fekk»

Oma lemmiku poolt saab helistada terve saate vältel, kõnehind on 65 senti ning igal lauljal on oma telefoninumber, mis püsib muutumatuna saatest-saatesse.

«Eesti otsib superstaari» on TV3 eetris pühapäeval kl 20.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles