Kokkade matši võitsid Nuudi ja Potisepp
Konkursil hindajate soosingu osaliseks saanud toodetest on võimalik valmistada tõeliselt häid ja huvitavaid toite. Selle tõestuseks palus toiduliit 28. oktoobril Upup lounge’i söögitegemises võistlema tuntud toidutööstrurid, kellele olid abiks Tallinna Teeninduskooli noored kokad. Võistlejad pidid 15 minuti jooksul valmistama etteantud toiduainetest maitsvad suupisted. Pettuma ei pidanud ükski saabunud külaline, tegemist oli tõeliselt põneva võistlusega, mille tulemused viisid keele alla.
Võitjameeskonnaks osutus koosseis:
Tiit Nuudi, Paulig Baltics Group juhatuse esimees
Sirje Potisepp, Eesti Toidutööstuse Liidu juhataja
Mari-Liis Surva, kokk
Žürii lemmiku tiitli pälvis maasikadessert sinihallitusjuustuga.
Teine võistkond valmistas lõhevahu korvikesi:
Anne Mere, AS Rakvere Lihakombinaat, juhatuse esimees
Kuldar Leis, Premia Tallinna Külmhoone AS
Enela Takk, kokk
Valmistatud toite hindas žürii kooseisus:
Merle Liivak, Cosmopolitani peatoimetaja
Liisi Eesmaa, moekunstnik
Tarmo Kriis, Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja
Lisaks meeskondade pakutud hõrgutistele võis maitsta Upup lounge’i peakokk Aleksei Popovi valmistatud meistriteoseid «Parima toiduaine» kuldmärgiga pärjatud toodetest.