Nii armas! Beebiootel Anni Arro väike tütar avaldab sügisel saabuva perelisa nime ning soo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM1:NAINE JA AUTO, ARTER :TALLINN, EESTI, 25FEB14
Naine ja auto. Pildistatud ARTERI jaoks. ANNI ARRO
pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES
TLNPM1:NAINE JA AUTO, ARTER :TALLINN, EESTI, 25FEB14 Naine ja auto. Pildistatud ARTERI jaoks. ANNI ARRO pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX

Anni Arro saab sügisel teist korda emaks. Väike tütar Anita Astrid ei jõua mängukaaslast ära oodata ning teatab kaamerate ees kõigile tulevase lapse soo ja nime.  

Andekas kokk ja kohviku Komeet käivitaja Anni Arro ootab koos abikaasa Marko Erlachiga perelisa. Beebi peaks saabuma juba sügisel. Nende 3-aastane tütar Anita Astrid avaldas Seitsmestele, mis soost laps on ja mis nime talle plaanitakse panna.

Anni ja Marko abiellusid 30. juulil 2016. aastal Anni vanemate Sepamaa talus, kuhu oli kokku tulnud üle saja inimese. Mesinädalad veetis paarike Lissabonis.

Peres kasvab juba tütar Anita Astrid, kes sündis 2012. aastal. 

Arro kinnitas Elu24le, et ollakse ootusärevad. «Alati tore uudis, kui üks kodanik tuleb ilmale,» sõnas Anni. Lisades: «Väga ootame!»

Vaata armsat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles