Õllesummeri esimene päev! Franz Ferdinand hullutas rahvast täiel rinnal (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas kolmepäevane linnafestival Õllesummer, mis tähistab oma 25 aasta juubelit rekordilise 25 meetri pikkuse tordiga. Festivali ametlik avamine toimus kell 19.30 ning tordile oli palavalt palutud kõik festivali külastajad.

Rekordpikka sünnipäevatorti aitasid Õllesummeri korraldajatel Marje Hansaril ja Tarmo Tuvikesel kaunistada bravuuritar Anu Saagim, värske superstaar Uudo Sepp ning Sünne Valtri ja Edvin Petrov Patusest Poolest. «Sünnipäevi tähistatakse ikka koos sõpradega – meil on neid õnneks palju ja nendega saab alati nalja. Eks näis, mis meile tänane pidu toob!» oli Õllesummer Festivali peakorraldaja Marje Hansar sünnipäeva-eelselt rõõmsas tujus.

Festivali avapäeva peaesineja oli üleeile Eestisse jõudnud Franz Ferdinand, keda soojendas Karl Erik Taukar Band. Teistel lavadel astusid üles Regatt, Ines, Patune Pool, Orelipoiss, Sibyl Vane, Reket, La-La-Ladies, Uudo Sepp ja mitmed teised.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles