Supermodell Elsa Hosk on mitu päeva fänne hullutanud: vaata pilte!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Supermodell ja Victoria's Secret'i pesuingel Elsa Hosk on viimastel päevadel endast väga kelmikaid (peamiselt!) bikiinipilte jaganud - üks muudkui parem kui teine! 

Nädalat alustas ta üsna leebelt, jagades teisipäeval Instagramis endast fotot värvilises trikoos, nägu kaunistamas helerohelised päikeseprillid: 

Elsa Hosk 
Elsa Hosk Foto: Instagram / Instagram

Seejärel lisas ta veel ühe foto, mis on juba palju kelmikam ning näitab rohkelt supermodelli ihu ning imelist bikiinivormi:

Elsa Hosk
Elsa Hosk Foto: Instagram / Instagram

Järgmisena lisas ta foto, millel näitsik poseerib üleni valges ning valge väikese särgikese all pole isegi rinnahoidjat:

Elsa Hosk
Elsa Hosk Foto: Instagram / Instagram

Veidi rajumale kaadrile järgnes kolmapäeval mustvalge foto, millel supermodell poseerib vägagi nappides püksikutes, mis vaevu midagi katavad:

Elsa Hosk
Elsa Hosk Foto: Instagram / Instagram

Ja nagu sellest oleks veel vähe, lisab ta kolmapäeval veel ühe eriti kelmika bikiinipildi, mis paneb arvatavasti väga paljudel fantaasia tööle:

Elsa Hosk
Elsa Hosk Foto: Instagram / Instagram

29-aastane Hosk on Rootsi päritolu supermodell, kes tegeles nooruses korvpalliga. Modellindusega tegeleb ta juba alates 14. eluaastast. Usutakse, et tema tähelend sai teoks tänu koostööle Victoria's Secret'iga, ent Hosk ise väidab, et kuulsus koputas tema uksele pärast Guess'i tarbeks tehtud fotosessioone. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles