Kae pilti: modell Heidi Klum teeb 17 aastat noorema peikaga romantikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Klum kandis MTV videoauhindadel siivutut kleiti
Heidi Klum kandis MTV videoauhindadel siivutut kleiti Foto: Christopher Polk/AFP

Modelli Heidi ja tema noore kallima suhe on õitsenud juba märtsikuust alates ning ei näita jätkuvalt ühtegi märki jahenemisest. Hiljuti postitas Klum sotsiaalmeediasse eriti romantilise postituse, pühendusega oma teisele poolele.

Supermodell lisas Instagrami foto, millel naudib koos kallima Tom Kaulitziga päikesetõusu Empire State Buildingu tipus oleval vaateplatvormil. 

«Vaid sina ja mina,» kirjutab Klum pildiallkirjaks. 

Heidi Klum ja Tom Kaulitz Empire State Buildingu tipus.
Heidi Klum ja Tom Kaulitz Empire State Buildingu tipus. Foto: Instagram / Instagram

Heidi kallim on Tom Kaulitz, kes on kunagise menubändi Tokio Hotel kitarrist. Bänd sai alguse 2001. aastal ja oma tähelennu aastal 2005, kui avaldati lugu «Durch Den Monsun». Bändi solistiks on Tomi androgüünse välimusega ja 10 minutit noorem kaksikvend Bill. Oluliselt tagasihoidlikumal skaalal tegutsetakse tänini. 

Heidi Klumi karjäär sai alguse 1992. aastal kui edestas konkursil «Model '92» 25 000 konkurenti ning võitis 19-aastasena 30 000 dollari suuruse fotomodellilepingu. Alates 1999. aastast kuulub ta pesufirma Victoria's Secret kuulsate modellide nimistusse ning on senini staažikaim modell. 

Tal on eelmistest kooseludest 4 last. Koos ärimehe ja Vormel 1 meeskonna omaniku Flavio Briatorega tütar ning Nigeeria päritolu muusiku Sealiga veel kolm last: kaks poega ja tütar.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles