Vaata, kuidas pannakse püsti Õllesummeri lava, kus juba homme astuvad üles esimesed superstaarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme algava Õllesummeril ettevalmistused on täies hoos. Festivalil esinevad superstaarid üle maailma. Vaata, milline lava seatakse üles Armin van Buureni, Franz Ferdinandi ja Pet Shop Boys`i jaoks. Vaata galeriist, mis külastajaid ees ootab. 

Homme, 4. juulil Tallinna Lauluväljakul alustaval Õllesummer Festivalil saab lisaks klassikalistele  festivaliroogadele ülipopulaarseid vegan- ja tänavatoite nautida. Kokku leiab festivaliplatsilt ligi 150 söögi ja joogipakkujat.

Käesoleva aasta mais alustanud Vegan+ eestvedaja sõnul on nende eesmärgiks lisaks maitsvale toidule näidata  inimestele ka võimalusi, kuidas kõik saaksid maailma päästmisele kaasa aidata. «Lihatööstus on maailmale suureks koormaks ning tekitab palju reostust. Eestis konkreetselt pole lood nii halvad, aga oma käitumises võiksime olla 

ennetavad. Pakume burgereid, wrappe, hot-doge, kuid lihapihvide asemel on meil peedi-ja läätsekotletid,»  sõnas Vegan+ eestvedaja Merili Härginen ning lubas juurde, et ka lihalembesed on nende juures kõhud täis saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles