Korraldajad olid sunnitud vahetama Lasnamäe Päeva peaesinejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe Päeva kuulutus
Lasnamäe Päeva kuulutus Foto: Promopilt

26. augustil esineb Lasnamäe Päeva peaesineja Londonbeati asemel Belgia laulja Danzel, kuna tekkisid erimeelsused «We Love 90-s» festivali korraldajaga.

Läbirääkimised Londonbeatiga algasid eelmise aasta talvel, mil saadi ansambliga kokkulepe esinemise osas Lasnamäe Päeval. Nüüd aga selgus, et muusikud on sõlminud ka teise kokkuleppe ning  esinevad Lasnamäe Päeva eelõhtul «We Love 90-s» festivalil.  Kui Lasnamäe linnaosa valitsusele ei ole see takistuseks, siis «We Love 90-s» festivali  korraldaja ei nõustunud sellega, et päev hiljem samas kohas toimub Londonbeati  tasuta kontsert.

«Otsustasime konflikti mitte suurendada, kuna oli oht, et Londonbeat võib üldse loobuda Tallinna kontserdist ning alustasime uue peaesinejaga läbirääkimisi.  Meie valik oli Belgiast pärit esineja Danzel, kes oli tantsusaalide lemmik 2000-te keskpaigas,» ütles linnaosa vanem Maria Jufereva ning lisas, et Danzeliga on tänaseks saavutatud ka kokkulepe.

Danzel on Belgia muusik, kes on tuttav lauludega Pump It Up, Put Your Hands Up in the Air, You spin Me a Round ning My Arms Keep You Missing You .

Lisaks Danzelile loovad meeleolu Anne Veski, Ott Lepland, Artem Savitski ning duett «Para Tain».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles