Täna kihlunud naistemehe Tanel Padari naised läbi aegade (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tanel Padaril, kes avalikustas täna oma kihluse modellist kallima Lauren Villmanniga, on varasemas elus paljude saatuslike naistega suhteid olnud. Katariina Padariga oli rokkstaar ka abielus. Aastaid oli ta koos Kristel Mardisooga, enne seda Evely Ventsli, Inese ja Maikeniga. 

2000-aastatel deitis nooruke Tanel Maikeniga. Seejärel kohtus ta lummava Eda-Ines Ettiga telesaates «Kaks takti ette».

Kolme aasta pärast purunes ka see suhe. 2003. aastal abiellus Padar endise modelli Katarina Kaldaga. 2006. aastal leidis Tanel aga uue modellist kallima Evely Ventsli. 2009. aastal oli Taneli käevangus järgmine kaunis modell Maria Port.

2012. aastal astus Tanel avalikkuse ette koos Kristel Mardisooga. Kuid suhe purunes aastal 2017, kui selgus, et Mardisoo oli juba poolteist aastat olnud abielus Andreas Metsamaaga.

Eelmise aasta lõpus kohtas Tanel Padar seda õiget. Tema tänane kihlatu Lauren Villmann on taas modell ja Tanelist lausa 17 aastat noorem.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles