Galerii: Mindvalley avapidu tõi Kultuurikatlasse kohale rahvusvahelised kuulsused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel avati Kultuurikatlas meeleoluka peoga kuu aega kestev unikaalne Mindvalley University. Haridusprogramm Mindvalley toob kuu aja jooksul Tallinnasse elama üle tuhande inimese.

Enamiku Mindvalley U kureeritud kogukonnast moodustavad välismaalased- rohkem kui 40st riigist pärit digitaalsed nomaadid, visionäärid, autorid, ettevõtjad, elukestvat õpet väärtustavad multitalendid.

Programmi raames toimub rohkem kui 100 loengut, workshop’i ning maailmakuulsatest õpetajatest tulevad Tallinnasse Oprah Winfrey nr 1 peresuhete nõustaja ning psühholoog Shefali Tsabary, Elon Musk’ile ajutreeningut ning kiirõppimist õpetanud oma ala professionaal Jim Kwik, tippärimeeste koolitaja Eric Edmeades, Inglise kuningakoda nõustanud Suurbritannia parim hüpnoterapeut Marisa Peer, mindfulnesi guru Gelong Thubten ja teised.

Vaata meeleoluka avapeo galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles