Ethan Hawke tütar Maya debüüdist: praegune aeg soosib noori näitlejannasid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maya Thurman Hawke
Maya Thurman Hawke Foto: Patricia Schlein/starmaxinc.com / Starmax/EMPICS Entertainment/Scanpix

Hollywoodi staari Ethan Hawke’i modellist tütar Maya Thurman Hawke teeb näitlejadebüüdi mängides Netflixi seriaali  «Stranger Things» kolmanda hooaja põhitegelast.

Hawke’i sõnul soosib praegune aeg noori naisi, kes astuvad oma esimesi samme näitlejateel, kuna «vana Hollywood» koos ahistamisega on kadunud, teatad Daily Mail.

Ethan Hawke koos poeg Levon Roan Thurman Hawke'i ja tütar Maya Thurman Hawke'iga
Ethan Hawke koos poeg Levon Roan Thurman Hawke'i ja tütar Maya Thurman Hawke'iga Foto: Jason Merritt / AFP/Scanpix

47-aastane näitleja lisas, et veel kümme aastat tagasi ohustasid noori algajaid näitlejannasid, kuid ka näitlejaid mitmesugused ohud ja ärakasutamine.

«Näitlejad on saanud oma hääle tagasi ja seisavad enda eest. Näen, et mu 19-aastane tütar tegi debüüdi õigel ajal,» sõnas Hawke.

Hawke’i arvates oli Hollywoodis aastakümneid võimul «positeklubi», mille liikmed arvasid, et nad võivad teistega, kaasa arvatud noorte näitlejatega teha, mida tahavad.

«Kui mina aastaid tagasi oma filmikarjääri alustasin, siis diskrimineeriti ka mind. Mul tuli ületada mitmeid takstusi, sest siis ei olnud veel ahistamisvastast liikumist,» lisas neli korda Oscari nominatsiooni saanu.

Maya  Thurman Hawke on Ethan Hawke’i ja Uma Thurmani tütar, Hawke ja Thurman olid abielus 1998  - 2005. Neil on ka 16-aastane poeg Levon.

Uma Thurman
Uma Thurman Foto: Christopher Peterson / Christopher Peterson/BuzzFoto.com/Scanpix

2008. aastal abiellus Hawke oma teise naise Ryaniga, kellega tal on üheksane tütar Clementine ja kuuene Indiana.

Ethan Hawke ja ta naine Ryan Hawke
Ethan Hawke ja ta naine Ryan Hawke Foto: Chris Pizzello / AP/Scanpix

Ethan Hawke’i filmograafiasse kuuluvad näiteks sellised linateosed nagu 1989 «Surnud poeetide ühing», 1998 «Suured lootused», 2001 «Treeningpäev», 2004 «Enne päikeseloojangut» ja 2005 «Rünnak 13. jaoskonnale».

Netflixi õudusseriaal «Stranger Things» on lugu teismelisest poisist, kes ootamatult kaob. Teda otsima asuv politsei, pere ja sõbrad satuvad suurde müsteeriumivõrku,  mille keskmes on valitsuse salaeksperimendid, üleloomulikud jõud ja kummaline tüdruk, kes tundub olevat kõige ühenduslüli.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles