RAJU! Seksika politseifotoga kuulsaks saanud vangi ekskaasa tähistas lahutust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seksika politseifotoga kuulsaks saanud ameeriklane Jeremy Meeksi endine abikaasa Melissa Meeks tähistas Las Vegases väga kuumalt oma lahutust seksikast eksvangist.

Melissa Meeks pidas raju «lahutuspeo», tähistamaks oma vabadust vallalise naisena, sest Jeremy Meeks ehk seksikas vang lahkus pärast vanglast vabanemist tema juurest, kuigi ta oli kogu vangistuse ajal teda toetanud. Jeremy hakkas hoopis koos elama miljonär Philip Greeni tütre Chloe Greeniga, kes sünnitas juunikuu alguses ka paari esimese lapse. 

Eksnaise Melissaga on mehel samuti üks laps, kellega ta pärast kümmet koosveedetud aastat hooldusõigust jagab. 

Seksika eksvangi ehk Jeremy Meeksi tee kuulsusele algas 2014. aastal, kui ta arreteeriti Californias Stocktonis tehtud politseihaarangus, teatab foxnews.com. 

Jeremy Meeks 2014. aasta politseifotol
Jeremy Meeks 2014. aasta politseifotol Foto: Victoria Jones / AP/Scanpix

Mehele esitati süüdistus ebaseaduslike relvade omamises, sissemurdmistes, tulistamistes ja mitmes varguses ning ta sai 27 kuu pikkuse vangistuse, vabanedes 2016. aasta märtsis. Talle pakuti kohe tööd modellina ja ta sai tuntuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles