Ja ongi kõik: Liam Payne ja Cheryl läksid lahku. Mis saab pojast?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl ja Liam Payne. 21/02/18.
Cheryl ja Liam Payne. 21/02/18. Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Lauljanna Cheryl ja endine One Directioni liige Liam Payne otsustasid oma kaks ja pool aastat kestnud suhte lõpetada ning lahku kolida. Siiski lubavad nad jääda lähedaseks oma poja pärast, keda plaanivad jätkuvalt koos kasvatada, vahendab The Sun.

Paari lähikondlane kinnitas väljaandele The Sun: «Cheryl ja Liam nägid oma suhte kallal tohutult vaeva - neil oli aasta alguses probleeme, aga nad said nendest üle.»

«Aga nad on oma eludes erinevates kohtades ning pärast pikka arutelu jõudsid nad järeldusele, et kõigile on parem, kui nende teed lähevad lahku.»

«Ta hoolib jätkuvalt väga Cherylist ning Cheryl hoolib temast. Nad on jätkuvalt lähedased, sest neil on koos laps.»

Tõepoolest, kuigi 35-aastane Cheryl Tweedy ja 24-aastane Liam Payne olid koos veidi üle kahe aasta, kasvatavad nad üheskoos 1-aastast poega Beari. Kuigi paarike ei ela enam koos, näeb Liam oma poega kogu aeg.

Cheryl ja Liam Payne.
Cheryl ja Liam Payne. Foto: Francois Mori / AP

Lähedaste sõnul ei olnud lahkuminek kole ega kellegi kolmanda tõttu. Otsus langetati ühiselt ning lähtuvalt sellele, mis on parim neile kui perele. 

Liam ja Cheryl tegid Twitteris ka ühisavalduse, sõnades: «Peame kurbusega teatama, et oleme otsustanud minna erinevaid teid pidi. See on olnud meile väga keeruline otsus, mida langetada. Meil on jätkuvalt väga palju armastust perena. Bear on kogu meie maailm ning me palume, et austaksite tema privaatsust, kuniks me üheskoos sellest mööda liigume.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles