Retrobest: Eesti suurima stiilipeo teine päev oli väga hoogne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajastufestivali Retrobest teine päev tõi looduskauni Pühajärve äärde tuhanded ajarändurid. Ajatute hittidega kostitasid külalisi parimad artistid Eestist ja välismaalt. Galerii täieneb jooksvalt. 

Retrobesti esimese päeva avas Tuberkuloited, kes esimesed saabujad kohe ühiselt laulma pani. Nii sai Singer Vinger teatepulga üle võtta ja rahva hääl läks ainult valjemaks. Seejärel saabus lavale Mr. Happyman, kelle saatel ajarändurid hakkasid järjest kõrgemal hüppama. Lõunamaised rütmid tõi Pühajärvele The Gibson Brothers, kelle saatel ka esimesed salsa sammud tehti.

Oma 15. juubelikontserdiks tuli kokku tüdrukutebänd Nexus, kes tõestas, et rahval on nende laulud siiani meeles ja südames. Pealava õhtu viimased kaks välismaa artisti panid Pühajärve mahutavuse proovile. C. C. Catch ja E-Rotic tuletasid omal moel meelde keelatud aegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles