Karl-Erik Taukar vihastas laval ja soovitas fännidel teda õllega loopinud kutile lõuga anda (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi raudteejaamas peeti perroonipidu, kus lavale astusid Karl-Erik Taukar ja Arop.
Viljandi raudteejaamas peeti perroonipidu, kus lavale astusid Karl-Erik Taukar ja Arop. Foto: Valdo Ots

Karl-Erik Taukar esines eile Käärikul Üliõpilaste Suvemängudel, kuid korraga live katkestati ja kohalolnute sõnul sõimas staar kedagi lillelises pluusis noormeest. Pealtvaatajad ei saanud aru, mida see kutt Taukarile täpselt tegi. Elu24 uuris rokkarilt, mis tegelikult juhtus.

Kontserdil olnud tudeng kirjeldas Elu24le eilset sündmust järgmiselt: «Äkki saabus vaikus ja Taukar läks räigelt närvi: sõimas, ropendas ja käskis mingil tüübil tulla lavale.»

«Muidugi ei tulnud keegi lavale ja live jätkus, aga esinemise lõpus ütles Taukar, et nii, kõik võivad sellele lillelise särgiga tüübile lõuga anda,» lisas teine tudeng, kelle meelest staari selline käitumine kogu šõule halva maigu jättis.

«Eile rokkis Käärikul lava ees 1500 üliõpilast ja meeleolu oli super,» ütleb Taukar. «Ühel hetkel otsustas aga üks isik mind visata oma joogiklaasiga ning tegime esinemisse umbes minutise pausi, et kindlaks teha, kes joogi viskas. Mees ise aga kükitas rahvas seas ja ennast näole ei andnud,» lisab ta

Rokkaril ei ole varem elus sellist asja juhtunud. «Minu jaoks oli see esmakordne juhus, kui midagi minu suunas lavale visatakse ning tavaline praktika bändidel on, et sellises olukorras on kontsert läbi,» seletab Taukar «Kuna käimas oli lisalugu, otsustasime kontserdi siiski lõpuni mängida,» lausab laulja.

Sellisel väliüritusel ei tohiks olla klaastaarat, kõik kotid kontrollitakse läbi ja klaastaaraga sisse ei saa. Kui võimalik, et noormehel õnnestus klaas kuidagi sisse smugeldada ja teiste rõõmu rikkuda.

«Korraldaja sõnul eemaldati see inimene Üliōpilaste Suvemängudelt ning õhtu jätkus rahumeelselt. Korraldaja saatis mulle edasi ka tolle isiku seletuskirja, kus mees vabandab ja kahesteb. Hetkel on minu jaoks teema lõppenud,» kinnitab Karl-Erik Taukar.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles