AK avalikustas oma uue ilmatüdruku ja -poisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronika Uibo ja Ott Nool
Veronika Uibo ja Ott Nool Foto: Facebook

AK uued ilmateadustajad on Veronika Uibo ja Ott Nool, vahendab MENU

Mai keskpaigas kuulutas ERR välja avaliku konkursi uute ilmateadustajate leidmiseks, kuna Henri Laumets ja Martin Mileiko otsustasid mõlemad pikemaks ajaks välismaale siirduda. Uute kandidaatide seast valiti välja õpetajana töötav Veronika Uibo  ja äriklientide nõustaja Ott Nool.

«Minu jaoks on suur võimalus olla osa AK meeskonnast ja töötada inimestega, keda imetlen ja austan» rääkis uuest väljakutsest Veronika Uibo.

«Tööalaselt olen ennast proovile pannud nii koolitajana, judotreenerina, inglise keele õpetajana Kambodžas, meeskonna ohutusülemana Austraalia farmides ja nüüd üsna varsti ka ilmateadustajana ERR-is. Tegelikult mahub siia nimekirja veel huvitavaid tegemisi ja töid. Kuna olen esinejatüüpi inimene, siis olen ammu juba visioneerinud töötamast kaamera ees. Eks ole siis näha, kas see kõik kulmineerub reaalsuses,» rääkis Ott.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles