Novembri Playboy: James Bond ja «bondi-tüdruk» Karina

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembrikuu Playboy kaanestaar Karina
Novembrikuu Playboy kaanestaar Karina Foto: Playboy Eesti

Täna üle Eesti poelettidele jõudva Playboy novembrinumbri magnetiks on superagent Bondi eriküljed. Erandiks ei ole ka seksikas kaanestaar – Playboy oma «bondi-tüdruk» Karina ja tema jalustrabav fotoseeria suurärimees Alexander Kofkini mereäärses villas.



Kohe esilinastuva uue filmi «007: Veidi lohutust» peaosaline Daniel Craig annab värskele Playboyle põhjaliku intervjuu. Ajakiri heidab ka pilgu vähem tuntud faktidele Bondi-filmides ning esitleb kõige tähelepanuväärsemaid Bondi tüdrukuid läbi aegade. Playboy pakub ka välja Eesti Bondi-filmi võimalikud tegijad.



Vapustavalt kaunis fotoseeria mereäärses villas esitleb novembri kaunitari ja kaanestaari, Tallinna tüdrukut Karinat. Kevadel sisekujundusõpingud lõpetav kaunitar loodab, et saab oma huvi ka igapäevaselt rakendada. Üks tema plaane on kolida Miamisse ja asutada seal oma ööklubi. Kus, muidugi, oleks tema enda tehtud sisekujundus.



Karina imeilus pildiseeria on täispikalt nauditav ka Playboy värskelt valminud veebikodus

www.playboy.ee

.



Kolumniga meeste ja naiste suhetest lööb värskes ajakirjas laineid teravkeelne teleajakirjanik Vahur Kersna. Kersna ei jää tagasihoidlikuks ning leiab, et eesti naise arvates on eestlasest isane «diivanitõugu lühikese riistaga haisev pelmeen».



Rubriigis 20 küsimust vastab šarmikas teletäht Elis Aunaste, miks ta ei tahaks olla mees ja kas tema sõjaväelase pagunid tõmbavad austajad ligi.



Kunagine elumees Alex Lepajõe on aja maha võtnud ja sukeldunud rahulikku pereellu, tunnistades, et ta on nüüd pigem isa kui armastaja. Lepajõed küsitleb Playboy juulinumbri kuu kaunitar ja noor poliitik Kristiina Štern.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles