Retrobestil esinema pidanud DJ Chicane sattus haiglasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caater
Caater Foto: promo

Pühajärve ääres täna algaval Retrobestil esinema pidanud DJ Chicane teatas korraldajatele, et on haiglas ja peab esinemise ära jätma. 

Chicane sattus haiglasse küll juba nädal tagasi, kuid artisti esindajad lootsid kuni selle nädala keskpaigani mehe paranemist «Suure kahetsusega teatan, et viibin hetkel haiglaravil ja olen sunnitud ära jätma oma järgmised kontserdid. Mu elu ei ole ohus, aga mind tabas terviserike, mille ravimist olin pikalt edasi lükanud.» 

Chicane'i lavaaeg ei jää artisti haigestumise tõttu tühjaks, vaid sel ajal annab rannalaval korraliku muusikalaengu Caater. Loomulikult kõlavad legendaarsed laulud «O Si Nene» ja «Dance With You» ning silmailu pakub tantsutrupp Panter. Lisaks Caatri taustatantsule näitab showtrupp ajastufestivalil kolme kümnendi moe- ja tantsukava.

Täna ja homme Pühajärve ääres toimuval Retrobestil astuvad lavale armastatud artistid möödunud aegadest. Teiste seas Alphaville, C.C. Catch, The Gibson Brothers, Baccara, E-Rotic, Bad Boys Blue ja Paradisio. Eesti artistides on esindatud Tuberkuloited, Singer Vinger, MR. Happyman, Nexus, Karavan, Black Velvet, Anne Veski ja Kuldne Trio koos Monika Tuvi tantsutrupiga. Retrobesti juhivad Mart Juur ja Peeter Oja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles