Tippjalgpallureid Messit, Kane’i, Kroosi ja Suarezit seob üks huvitav nüanss, mis puudutab nende naisi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja ta naine Antonella Roccuzzo
Lionel Messi ja ta naine Antonella Roccuzzo Foto: Francisco Seco / AP/Scanpix

Vutistaarid teenivad aastas kümneid miljoneid eurosid, kuid armastus ei vaata rahakotti, see kehtib eelkõige Portugali superstaari Cristiano Ronaldo ja ta kallima Georgina Rodriguezi kohta, sest miljonärist Ronaldole ei läinud korda, et naine on vaene.  

Paljud naised unistavad mõnest staarjalgpallurist, kuid osa jalgpalluritest neist on juba ammu abielus või kindlas suhtes, teatavad thesun.co.uk ja iltasanomat.fi. 

Mitu jalgpallistaari on endale valinud naise, keda nad tunnevad ja usaldavad lapsepõlvest alates, näiteks Argentina koondise kapten Lionel Messi ja Uruguay koondise ründaja Luis Suarez.

Lionel Messi ja ta naine Antonella

Lionel Messi ja ta naine Antonella Roccuzzo
Lionel Messi ja ta naine Antonella Roccuzzo Foto: EITAN ABRAMOVICH / AFP/Scanpix

Argentiinlast Lionel Messit peetakse maailma üheks paremaks ründajaks, kuid oma iseloomult olevat ta tegelikult häbelik ja endassetõmbunud.

Argentina koondislaste ja FC Barcelona mängijate sõnul ei ole Messi just jutukas ja vahel lihtsalt noogutab nende jutule. Argentina meedia teatel oli Messi kooliajal vaikne ja ei julgeneud tundides küsimusi esitada, kuid kui tal oli mõni küsimus, siis küsis sõber tema eest.

Messi ja ta naine Antonella Roccuzzo on üksteist tundnud alates lapseeast, sest nad kasvasid koos üles Argentina keskosas Santa Fe provintsis Rosarios.

Antonella onupoeg oli Messi sõber ja nad mängisid koos lapsena jalgpalli, vahel kaasati mängu ka Antonella.

Messi oli hiljem Antonella ja ta sugulaste juures sage külaline, kuid paar ei ole kunagi paljastanud, millal nende suhe alguse sai.

Lionel Messi, ta naine Antonella Roccuzzo ja poeg Thiago
Lionel Messi, ta naine Antonella Roccuzzo ja poeg Thiago Foto: FRIDA / QueensOfTheNorth/MEGA/Scanpix

Nad tulid paarina avalikusse 2008, kui Messi oli 21-aastane ja Antonella 20-aastane.

Nad abiellusid 2017 oma kodulinnas Rosarios, tegemist oli pulmaga, kus olid kohal sugulased ja paljud vutistaarid, kuid meediat juurde ei lubatud. Messidel on kolm last.

Lionel Messi ja ta naine Antonella Roccuzzo
Lionel Messi ja ta naine Antonella Roccuzzo Foto: Francisco Seco / AP/Scanpix

Harry Kane ja ta kihlatu Katie Goodland

Harry Kane ja ta kihlatu Katie Goodland
Harry Kane ja ta kihlatu Katie Goodland Foto: GLYN KIRK / AFP/Scanpix

Inglismaa koondise staarründaja, 24-aastane Harry Kane on viimased viis aastat olnud koos samavana Katie Goodlandiga. Ka nemad kohtusid teismelistena, õppides koos Londoni kirdeosa eeslinna Walthamstow koolis.

Kane liitus Arsenali klubi jalgpalliakadeemiaga juba kaheksa-aastasena ja teda peeti talendiks. Ta õppis kahes keskkoolis, milles tavaliselt õpivad tulevased tippmängijad. Üks neist oli Chingford Foundation School, mille on lõpetanud ka David Beckham.

Goodland õppis ülikoolis kehakultuuri ja sporditeraapiat, töötades nüüd personaaltreenerina. Naise sõnul on ta näinud Kane’i edulugu algusest,  olles kursis ka raskustega, mis mehel on tulnud läbida.

Kane sõnas selle aasta alguses antud intervjuus, et tal vedas naisega, kes mõistab sporti ja on teda kogu aeg toetanud.

Harry Kane ja ta kihlatu Katie Goodland
Harry Kane ja ta kihlatu Katie Goodland Foto: TOLGA AKMEN / AFP/Scanpix

«Käisime koos koolis ning Katie on näinud mu tõuse ja langusi. Viimasel ajal oleme hakanud meediale huvi pakkuma, kõmufotograafid jäädvustasid isegi selle, kuidas ta prügi välja viis ja koertega jalutas,» lausus Kane.

Paar puhkas 2017. aasta juulis Bahama saartel, kus Kane Goodlandi endale naiseks kosis. Mees kuulutas Twitteris, et ta tegis eda väga romantiliselt, langedes liivarannal ühele põlvele, esitas naisele küsimuse, millele sai jaatava vastuse ja andis talle sõrmuse.

Nende tütar Ivy Jane sündis 2017. aasta jaanuaris. 

Toni Kroos ja ta naine Jessica Farber

Toni Kroos ja ta naine Jessica Farber
Toni Kroos ja ta naine Jessica Farber Foto: MICHAEL BUHOLZER / AFP/Scanpix

Saksamaa koondise poolkaitsja, 28-aastane Toni Kroos on olnud oma naise Jessicaga koos alates teismeliseeast. Nad õppisid samas koolis Põhja-Saksamaal Geifswaldis, olles juba siis lahutamatud.

Toni Kroos, ta naine Jessica Farber ja nende tütar Amelie
Toni Kroos, ta naine Jessica Farber ja nende tütar Amelie Foto: Peter Schatz / imago/ActionPictures/Scanpix

Toni Kroos ja Jessica Farber abiellusid 13. juunil 2015. Nende poeg Leon sündis 14. augustil 2013 ja tütar Amelie 20. juulil 2016.  Kroosil on Mallorcal villa.

Toni Kroos ja ta pere
Toni Kroos ja ta pere Foto: Bernd Feil/M.i.S. / imago/MIS/Scanpix

Jessica koos lastega on sageli Kroosi kannustamas, kui Madridi Realil on kohtumised.

Luis Suarez ja ta naine Sofia Balbi

Luis Suarez ja ta naine Sofia Balbi
Luis Suarez ja ta naine Sofia Balbi Foto: EITAN ABRAMOVICH / AFP/Scanpix

Uruguay koondise ründaja, 31-aastane Luis Suarez kasvas üles Montevideos vaeses seitsmelapselises peres, kus lapsed pandi varakult tööle. Suarez käis kooli kõrvalt tänavaid koristamas.

Suarez kohtus oma elu armastuse Sofia Balbiga, olles vaid 15-aastane. Ta leidis tänavakoristajana münte, mille abil sai ta tüdruksõpra kohvikusse ja kinno viia.

Uruguailane ei ole enam ammu vaene, sest ta teenib FC Barcelonas mängides ühes nädalas umbes 260 000 eurot.

Luis Suarez ja ta naine Sofia Balbi
Luis Suarez ja ta naine Sofia Balbi Foto: Albert Gea / Reuters/Scanpix

Suarez on mitmes intervjuus rõhutanud, et Sofia uskus temasse ka siis, kui ta endasse usu kaotas ja see aitas teda jalgpallikjarjääris edasi.

Uruguay meedia andmetel on vutistaari naine Sofia üsna otsekohene, jälgides mehe mänge ja andes tagasisidet.

«Mulle meeldib, et Sofia mu mänge vaatab, sest siis saan enda tegevusest ja käitumisest väljakul õige pildi. Ta tunneb mind paremini kui keegi teine, ta teab mu tugevusi ja nõrkusi ning ta ei hoia kriitikat endale, kui see on tõesti vaja välja öelda. Olen temaga väga õnnelik,» sõnas staarmängija väljaandele Liverpool Magazine.

Kui Sofia Balbi oma vanematega 2003 Uruguayst Hispaaniasse Barcelonasse kolis, ei jäänud Suarezil muud üle, kui saada üheks paremaks jalgpalluriks. Tal õnnestuski see ja temast sai FC Barcelona mängija.

Suarez ja ta naine abiellusid 2009, neil on kaks last.

Lionel Messi naine Antonella Roccuzzo (vasakul) nende poja Thiagoga. Paremal Luis Suarezi naine Sofia Balbi nende kahe lapse Delfina ja Benjaminiga
Lionel Messi naine Antonella Roccuzzo (vasakul) nende poja Thiagoga. Paremal Luis Suarezi naine Sofia Balbi nende kahe lapse Delfina ja Benjaminiga Foto: Albert Gea / Reuters

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles