Pildid ja video: Lionel Messi elab Kaasanis hotellis, mille seinal olev võib teda häirida

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis
Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis Foto: twitter.com

Argentina jalgpallikoondis mängib 30. juunil MMil Kaasanis Prantsusmaaga.

Argentina mängijad, kaasa arvatud meeskonna kapten Lionel Messi, elavad Kaasanis Ramada neljatärnihotellis, kuid sellega on seotud üks asjaolu, mis ei pruugi Messile meeldida, teatab rt.com.

Argentina koondise kapten Lionel Messi pärast Nigeeria üle saavutatud võitu 2:1
Argentina koondise kapten Lionel Messi pärast Nigeeria üle saavutatud võitu 2:1 Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Kaasani elanikud võivad kuulsat Messit seega oma silmaga näha. Messi käis FC Barcelona klubiga Kaasanis kümne aasta eest, kuid nüüd on tuntud jalgpallur Tatarstani pealinnas tagasi.

Kaasani kaks parimat hotelli Mirazh ja Ramada on MMi jalgpallurite kasutuses. Esimeses hotellis peatub Prantsuse koondis. Nad elasid seal ka ajal, mil toimus nende kohtumine Austraaliaga, mille nad võitsid 2:1.

Argentiinlased majutuvad Ramada hotellis, mis sai üle maailma tuntuks 2017, kui seal elas Portugali koondis, mis osales FIFA Confederation Cupil.

Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis
Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis Foto: Maxim Tumanov / Maxim Tumanov/TASS/Scanpix
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Lucy Nicholson / Reuters/Scanpix

Enne portugallaste saabumist tegi grafitikunstnik hotelli ühele seinale suure värvikireva joonistuse kuulsast ründajast Cristiano Ronaldost. Nii kohalikud kui turistid käivad selle juures selfisid tegemas.

Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis
Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis Foto: Twitter.com

Seega võib Messile, kes peab Ronaldot mitmes mõttes enda rivaaliks, see suur graffiti silma jääda, kuid ei saa ennustada, kuidas ta sellele reageerida võib. Samas tuleb arvesse võtta asjaolu, et mitta igast hotellitoa aknast ei ole Ronaldot näha ja ka Messi võib saada toa, kus talle aknast välja vaadates kuulus portugallane vastu ei vaata.

Lionel Messi enne Nigeeriaga peetud mängu
Lionel Messi enne Nigeeriaga peetud mängu Foto: Gabriel Bouys / AFP/Scanpix
Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis
Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis Foto: Ilnar Tukhbatov / Sputnik/Scanpix

Kaasani linnapea Ilsur Metšin lubas, et kui nüüdse MMi ajal tuleb Lionel Messi Kaasanisse, siis tehakse ka Messi graffiti mõnele sealsele hoonele.

Lionel Messi kohtumises Nigeeriaga, mille Argentina võitis
Lionel Messi kohtumises Nigeeriaga, mille Argentina võitis Foto: Pro Shots Photo Agency / Pro Shots/Sipa USA/Scanpix

«Jalgpalli MM Venemaal on sama haruldane nagu päikesevarjutus. Sellised maailmakuulsad mängijad meie linnas on nagu muinasjutust. Meil on piisavalt vaba ruumi, et jäädvustada kõik jalgpallimaailma staarid,» teatas linnapea.

Tatarstani väljaannete teatel tuleb nüüd oodata-vaadata, kuhu Messi ja teiste staaride näod ilmuma hakkavad. 

Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis
Cristiano Ronaldo grafiti Kaasanis Foto: Twitter.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles