Suri Michael Jacksoni isa Joe Jackson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Jackson.
Joe Jackson. Foto: Regis Duvignau / Scanpix

Täna varahommikul lahkus meie hulgast Joe Jackson (89). Oma viimased hetked veetis ta rahulikult pereringis.

Joe veetsi oma eluloojangu pereringis ning lahkus väärikas eas - 89-aastasena. Abikaasa Katherine oli tema kõrval kuni viimse hetkeni, kohal olid ka mõned tema lapsed ning lapselapsed. Mehe tervis oli juba pikka aega kehv. Lisaks võitlusele vähiga oli ta läbi elanud mitu infarkti ning viibis mitmete terviseprobleemide tõttu tihti haiglaravil.

Joe Jackson pani aluse menubändile Jackson 5, mis koosnes tema viiest pojast, kellest üks oli hiljem väga edukat soolokarjääri alustanud Michael Jackson. Michael Jackson lahkus elavate kirjast 2009. aasta 25. juunil, seega liitus isa oma pojaga teispoolsuses vaid mõned päevad, kui 9 aastat hiljem.

Joe oli isaks üheteistkümnele lapsele, kümme neist abikaasa Katherine'iga: Maureen Reillette «Rebbie» Jackson, Sigmund Esco «Jackie» Jackson, Toriano Adaryll «Tito» Jackson, Jermaine La Jaune Jackson, La Toya Yvonne Jackson (born May 29, 1956), Marlon David Jackson, Brandon Jackson, Michael Joseph Jackson, Steven Randall «Randy» Jackson (born October 29, 1961), Janet Damita Jo Jackson ning Joh'Vonnie Jackson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles