Tõeline tuhkatriinulugu: vaesest perest pärit tüdrukust sai miljonärist vutistaari Cristiano Ronaldo kallim

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters/Scanpix

Portugali jalgpallistaar Cristiano Ronaldo on maailma üks tuntumaid sportlasi, kes on väga jõukas, teenides kolossaalseid summasid ning kellel on sotsiaalmeedias miljoneid jälgijaid.

33-aastase Ronaldo kallim, 24-aastane hispaanlanna Georgina Rodriguez on pärit vaesest perekonnast, kuid nüüd naudib luksuselu Madridi-lähedases villas, lendab eralennukiga ja kannab disainerrõivaid, teatab thesun.co.uk.

Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez Foto: RAFAEL MARCHANTE / REUTERS/Scanpix

Rodriguez hoolitseb Ronaldo seitsmeaastase poja Cristiano Ronald Jr, üheaastaste kaksikute ja nende ühise tütre eest, kes sündis möödunud aasta sügisel.

Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Jr ja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Jr ja Georgina Rodriguez Foto: Phil Noble / Reuters/Scanpix

Cristiano Ronaldo ei ole avalikustanud, kes on Cristiano Jr ja kaksikute emad.

Rodriguezist on Ronaldo kallimana saanud maailma üks jälgitavamatest naistest.

Georgina Rodriguezi elu ei olnud enne Cristiano Ronaldoga kohtumist luksuslik, kuid nüüd ta on nagu muinasjutu Tuhkatriinu, kes leidis oma printsi.

Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez Foto: CARL RECINE / REUTERS/Scanpix

Rodriguez sündis Kirde-Hispaanias Huesca provintsis Jacas vaesesse perre, kus raha nappis. Lapsena unistas ta baleriiniks saamisest, kuid kuna ta vanematel Ana Maria Hernandezil ja Jorge Rodriguezil ei olnud raha, et teda balletitundidesse panna, nii jäigi see vaid unistuseks.

Rodriguez kolis teismelisena Huesca linna, mis on Jacast suurem ja asus seal tööle ettekandjana, kuid ta unistus oli töötada mõnes eksklusiivses rõivakaupluses. Kuid see nõudis võõrkeelte oskust ja nii läkski ta 17-aastasena üheks aastaks Suurbritanniasse lapsehoidjaks, õppides ka inglise keelt. 

2016. aastal sai ta töökoha Gucci moefirma rõivapoes. Samal aastal jäi ta Madridis korraldatud peol silma staarjalgpallur Cristiano Ronaldole. Ronaldo tutvustas ennast hispaanlannale ja neist sai mõne aja pärast paar, kuid nad hoidsid oma suhet salajas, et meedia sellest pasundama ei hakkaks.

Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez Foto: Phil Noble / Reuters/Scanpix

Kuid sellest sai teada Rodriguezi tööandja, kes arvas, et müüjanna suhe kuulsa jalgpalluriga peletab kliente eemale ja ta vallandas naise.

Rodriguez leidis uue töökoha Hispaania kaubamajas El Corte Inglés kuupalgaga 1200 eurot, kuid üsna varsti lasti ta ka sealt lahti, kuna paljud tahtsid tema kui Cristiano Ronaldo kallimaga koos selfisid teha.

Ronaldo oli nõus naist ülal pidama ja Rodriguez lõpetas töö otsimise. Temast sai koduperenaine, kes kantseldab lapsi. Oma last, tütar Alanat oodates õppis ta ärijuhtimist. Nüüdseks on tütar seitsmekuune.

Rodriguez  juhib Ronaldo kodust elu. Naise ellu kuuluvad luksuspuhkused Ibizal, lennud eralennukiga Ronaldo mängupaikadesse, ööbimised luksushotellides ja  kõrgmood.

Naisel on Instagrami konto, millel on 5,7 miljonit jälgijat.

Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez Foto: CARL RECINE / REUTERS/Scanpix

Rodriguez andis mõni aeg tagasi Briti väljaandele Hello Magazine intervjuu, milles sõnas, et pere elu keerleb nelja lapse ümber.

«Lapsed on meie õnn ja rõõm, hoolitseme kogu aeg, et nad oleksid õnnelikud ja neil oleks kõik, mis vaja,» teatas naine.

Cristiano Ronaldo ja ta poeg Cristiano Ronaldo Jr
Cristiano Ronaldo ja ta poeg Cristiano Ronaldo Jr Foto: CJMAR / CR7/ MEGA/Scanpix

Rodriguez jätkas, et ta ei taha olla tavaline jalgpalluri naine, kes raha ainult kulutab, vaid tahab ka ise raha teenida, kuid tal on keeruline tööle minna. Pigem soovib ta sellist tööd, mida saab kodus arvutis teha.

Kinnitamata andmetel on Ronaldo ja Rodriguez kihlatud, sest jalgpalli MMil on naise sõrmes näha kallist sõrmust.

Georgina Rodriguez (keskel)
Georgina Rodriguez (keskel) Foto: Moritz M/Scanpix

Arvatakse, et kui see paar abiellub, siis salaja, sest nad ei soovi liigset meedia tähelepanu. Ronaldo abikaasana on Rodriguezil õigus kasutada mehe hiigelvara.

Kui nad lahku lähevad, siis oletatavalt ei pea Rodriguez enam vaesuses elama, sest ta võib lahutusega saada vähemalt kümme miljonit eurot.

Rodriguez on koos Ronaldoga Venemaal MMil, kus ta elab mehe kohtumistele kaasa, kuid ta on tutvunud ka Moskva ja Peterburi vaatamisväärsustega ja käinud šoppamas.

Cristiano Ronaldo palliga
Cristiano Ronaldo palliga Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA/Scanpix
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Kommersant Photo Agency /Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles