Panic! At The Disco kuues särtsakas stuudioalbum räägib solisti minevikust mormooniusku perekonnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendon Urie, 2018.
Brendon Urie, 2018. Foto: Robyn Beck / Scanpix

Panic! At The Disco avaldas kuuenda stuudioalbumi ja muusikavideo loole «Hey Look Ma, I Made It».

Grammy nominent Panic! At The Disco avaldas kuuenda stuudioalbumi «Pray For The Wicked». Ühtlasi avaldati ka uue muusikavideo loole «Hey Look Ma, I Made It». Jake Sinclair’i poolt produtseritud albumi ilmumisest anti teada märtsis koos märulit täis muusikavideoga albumi juhtsinglile «Say Amen (Saturday Night).» 

«Say Amen (Saturday Night)» on praegu 1.kohal Billboard’i Top alternatiivlugude edetabelis.

NME'le antud videointervjuu rääkis bändi solist Brendon Urie, et osales uue albumi materjali kirjutamisele eelnevalt Broadway lavastuses, kust enda sõnul palju õppis - nii tehniliselt kui emotsionaalselt. «Ma õppisin nii palju, seega selles albumis on palju Broadway'd,» kirjeldab ta, kuidas isiklikest teemadest kubisev uus album ka sellest kogemusest inspireeritud sai. «Broadway lauljad on ühed andekamad ja töökaimad terves tööstuses. Ainuüksi nende graafik on hullumeelne!»

Uuel albumil räägivad lood Brendon Urie elust, sügavalt mormooniusku perekonnas kasvades. «Mulle meeldib seda enda kunstis kasutada. Ma ei saa selle olemasolu enda minevikus eitada. See on lihtsalt mu lapsepõlv..ainuüksi mormooni usu kultuuriline olulisus selles, kes minust sai. Seda lihtsalt pidi uuel albumil kasutama.»

Teiseks oluliseks teemaks peab ta seda, millisena kujutas end lapsena ette: «Ma unistasin sellest, kus praegu olen. Tahtsin olla bändis laulja ja olla rokkstaar.» Laulja silmad löövad särama, kui sellest kõigest räägib: «Ma tegin lapsena papist kitarre. Värvisin ja tegin keeled ja kõik ning istusin peegli ees ja kujutlesin, et laulan Blink182 ja Queeni ja David Bowie laule. Ja ma kaotasin ennast sellesse unistusse, et olen laval. Seega räägib suur osa albumist ka sellest.» 

Värske album on kriitikutelt saanud äärmiselt head tagasisidet. Sama on teinud ka fännid, kes värsked lood ülevoolava positiivsusega vastu on võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles