Sõnumeid Rumniast: Jüri Ratase venekeelne videoülevaade ajas interneti irvhammastel suu kõrvuni (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost, Jüri Ratas.
Kuvatõmmis videost, Jüri Ratas. Foto: Facebook/ @pravitelstvoestonii

Facebooki rahvas võttis tuld Jüri Ratase videopostitusest, milles peaminister teeb venekeelsele publikule ülevaate valitsuse nädala tegemistest. Memo ettelugemine ei lähe just kõige libedamalt ning muuhulgas käime ära riigis nimega Rumnia.

Peaminister Jüri Ratas postitas Facebooki video, milles tutvustas valitsuse tegemisi. Ülevaates räägib peaminister oma hiljutisest visiidist Rumeeniasse ning peatub ka teistel tähtsamatel nädala sündmustel. 

Venekeelse meelelahutusportaali Limon ajakirjanike hinnangul kõneles peaminister vene keeles üldiselt hästi ning on näha, et ta üritas väga. Kuid siiski läks Ratasel mõne sõna ja hääldusega nihu: näiteks sai Rumeeniast Rumnia. Muidugi ei jäänud see märkamata ka sotsmeedia irvhammastel, kes sellest kohe kinni on hakanud.

Ratase kolme minuti pikkune video on kui lumepall Facebookis ringi veeremas ning rahval lõbu laialt. Ka riigikogu liige Madis Milling jagab videot, kirjutades juurde: «Nüüd läks küll ventikasse...»  

«Jürkal vist neljas päev jaani?» kommenteeris Millingu postituse all üks naljahammas.

Kuigi suuresti reageeritakse postituse all tõesti pigem naljatledes, ei ole kõik seda meelt, et tegemist on humoorika videoklipiga. «Miks sellist asja nüüd vaja oli?» kommenteerib seepeale näiteks Evelyn Sepp.

Vaata videot:

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles