Madli Vilsar meenutab: issand, küll on Madli paks ja kole ja ekraanile sobimatu (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madli Vilsar: näidates välja oma päris emotsioone, on see sinu süü kui kaotajaks jääd
Madli Vilsar: näidates välja oma päris emotsioone, on see sinu süü kui kaotajaks jääd Foto: Instagram

«Reporteri» ilmatüdruk ja Miss Estonia 2011 Madli Vilsar jagab sotsiaalmeedia vahendusel mõtlemapanevat postitust, milles puudutab nii oma kaalutõusu teemat, aga ka sotsiaalmeedia varjatud külge. 

«Sotsiaalmeedia on huvitav paik, inimesed jagavad tihti meeleolu, mida nad tahavad näidata mitte reaalsust, aga vähesed aduvad, et tegelikult võib ka kõige rõõmsama pildi taga olla valu,» kirjutab telekaunitar oma Instagrami postituses.

Jätkates: «Füüsiline või vaimne, vahet ei ole. Tihti kohtan inimesi, kes arvavad, et teavad millist elu keegi elab, kuna nägi naeratavat pilti Instagramis. Küll peab ikka hea elu olema. Koguaeg naeratab.»

Seejärel avaldab noor näitsik, et kannatab tõsiste tervisemurede käes. «Keegi ei oskaks arvata, et näiteks selle konkreetse pildi taga on kaks valuvaigistit ja pildistamise ajaks eemaldatud jalatugi ja seljavöö ning lõpuks pildistamise ajal tehtud kepsakamad liigutused päädisid enne magama minekut pisaratega. Seda polegi «kõigil» vaja teada ja ma ei hädalda ja vingu, aga vahel on kõike liiga palju, et lihtsalt keha enam ei jaksa.»

«Ja nii ongi. Kõigil võib nii olla ja see on OK. Selleks polegi vaja «teada», et lihtsalt olla hea inimene kui näed... Aga paar kuud tagasi joosti esimese asjana kritiseerima, et issand, küll on Madli paks ja kole ja laisk ja ekraanile sobimatu,» meenutab Madli.

«Mida ma tahan sellega öelda on see, et ärge arvake ja oletage ja tagaselja sossutage ja et see ongi okei, kui vahel ei jaksa. Seevastu rääkige ja suhelge. Ükskõik kui palju sa ka arvad, et tead kuidas näiteks kasvõi sõbral läheb ja pole vaja hakata tülitama, sest kõigil ju nii «kiire», siis lihtsalt ära arva ja kritiseeri või «kadesta» ning kiru tema sotsiaalmeedia imagot. Võta kätte telefon helista, saada sõnum, kirjuta, saage kokku! Lihtsalt suhtle ja rääkige, kuidas päriselt läheb, jagage oma päris ja siirast maailma, mis ei peagi olema alati perfektne!»

«Kui elu on aga muutunud nii «kiireks», et ainuke info (kallite) inimeste kohta tuleb nende «feedist», siis äkki oleks aeg natuke kõige üle järele mõelda... Ole kena, ole alandlik, ole hooliv, sest ilus sõna või heatahtlik mõte ei maksa sulle midagi, aga see võib tuua kellelegi naeratuse näole!» paneb Madli kõigile hingele. 

Postituse lõpus kasutab ta teemaviiteid #rip #sophiegradon #inmemoriam, et avaldada kaastunnet 32-aastaselt surnud tõsielustaarile Sophie Gradonile, kes leiti eelmisel nädalal oma vanematekodust surnuna. Loe selle kohta rohkem SIIT!

Vaata ka Madli originaalpostitust:

 

Sotsiaalmeedia on huvitav paik, inimesed jagavad tihti meeleolu mida nad tahavad näidata mitte reaalsust, aga vähesed aduvad, et tegelikult võib ka kõige röömsama pildi taga olla valu. Füüsiline või vaimne, vahet ei ole. Tihti kohtan inimesi, kes arvavad, et teavad millist elu keegi elab kuna nägi naeratavat pilti Instagramis. Küll peab ikka hea elu olema. Koguaeg naeratab. Keegi ei oskaks arvata, et näiteks selle konkreetse pildi taga on kaks valuvaigistit ja pildistamise ajaks eemaldatud jalatugi ja seljavöö ning lõpuks pildistamise ajal tehtud kepsakamad liigutused päädisid enne magama minekut pisaratega. Seda polegi “kõigil” vaja teada ja ma ei hädalda ja vingu, aga vahest on kõike liiga palju, et lihtsalt keha enam ei jaksa. Ja nii ongi. Kõigil võib nii olla ja see on OK. Selleks polegi vaja “teada”, et lihtsalt olla hea inimene kui näed .... Aga paar kuud tagasi joosti esimese asjana kritiseerima, et issand küll on Madli paks ja kole ja laisk ja ekraanile sobimatu. Mida ma tahan sellega õelda on see, et ärge arvake ja oletage ja tagaselja sossutage ja et see ongi okei kui vahel ei jaksa. Seevastu rääkige ja suhelge. Ükskõik kui palju sa ka arvad, et tead kuidas näiteks kasvõi sõbral läheb ja pole vaja hakata tülitama, sest kõigil ju nii “kiire” siis lihtsalt ära arva ja kritiseeri või “kadesta” ning kiru tema sotsiaalmeedia imagot. Võta kätte telefon helista, saada sõnum, kirjuta, saage kokku! Lihtsalt suhtle ja rääkige, kuidas päriselt läheb, jagage oma päris ja siirast maailma, mis ei peagi olema alati perfektne! Kui elu on aga muutunud nii “kiireks”, et ainuke info (kallite)inimeste kohta tuleb nende “feedist” siis äkki oleks aeg natuke kõige üle järgi mõelda...Be nice, be humble, be caring, because a nice word and a caring thought will not cost you a thing but it could change someones frown into smile! #rip #sophiegradon #inmemoriam

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles