Ohtlik või seksikas? Instagrami vallutab glitter-tagumikkude trend

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instagramitrend #glitterbooty ehk glittertagumik
Instagramitrend #glitterbooty ehk glittertagumik Foto: The gypsy shrine Instagram

Sõltuvusttekitav uus Instagrami trend on glitteripuruga kaetud tagumikufotod (#glitterbooty). Inimesed lihtsalt ei suuda lõpetada neid pildistamast, vahendab Vice

Suvine Instagram on täis tuhandeid sädelevaid tagumikupilte. Nende juurde kuuluvat Hashtagi #glitterbooty on kasutatud pea 2000 korda. 

Trend sai alguse juba aastal 2017 ühest glitter-kunstniku fotost, millel on suures plaanis glitteriga kaunistatud tagumik ja taga taustal liivakõrb. Sellest fotost sai sensatsioon. Populaarne tagumik kuulus sotisaalmeedia modellile Sophia Morenole:

Modell tunnistab isegi, et sellise grimmiga mahaistumine on halb mõte. Arstid on juba korduvalt hoiatanud naisi, et ärge ajage omale seda sünteetilist puru vagiinasse, kuid glitter-pepude pildistamise trend jätkub hoogsalt.

Ka glitteri nahalt mahakraapimine ei ole lihtne, selleks soovitab Austraalia kehakaunistuste spestialist Ali Gay kasutada näiteks tavalist pangakaarti. Trend on loomulikult meelepärane Kardašianide klannile. Khloé Kardashian määris kogu oma alasti keha juba enne trendi algust ühe Cosmopolitani fotoseeria jaoks sinise sädeleva puruga kokku.

Tagasi üles