Näitleja Juss Haasma võttis vastu hullumeelse väljakutse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palju õnne, Juss Haasma!
Palju õnne, Juss Haasma! Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Näitleja Juss Haasma on andnud nõusoleku osaleda Tipust Topini jooksul, mil meeskondliku teatejooksuna läbitakse kokku 335km algusega Munamäe jalamilt ja finišiga Pirital. 

Pikal jooksuvõistlusel osalev Juss end eriliseks jooksumeheks ei pea. «Kindlasti ei ole ma eriline jooksumees, aga trenni teha ja liikuda mulle meeldib. Pealegi meeldivad mulle uued väljakutsed ja see tundus kindlasti piidavalt hullumeelne, et vastu võtta,» avaldab näitleja.

Suuremaid ettevalmistusi mees siiski ei tee. «Ma ei valmistu maratoniks - selleks mul aega praegu ei ole, kuid katsun hoida end suviste tööde ja tuuritamiste kõrvalt vormis,» räägib Juss, kes käib vabamatel hetkedel treeningsaalis või jooksutrennis. «Jooks on hakanud mulle järjest enam meeldima ja loodan, et see jääb nii ka pärast hullumeelset nädalavahetust,» teatab mees entusiastlikult. 

Hirmudest rääkides avaldab Juss, et kardab kõige enam krampe, mis võivad pikka jooksudistansi läbides tabada.  

Nike'i korraldatav teatejooks «Tipust Topini» on korraldatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul. Jooksul osaleb 10 võistkonda ja kokku 100 jooksjat, kel tuleb kokku läbida 335 km. Start on 30. juuni hommikul ja finišis ollakse järgmise päeva õhtuks. 

Rada algab Suure-Munamäe jalamilt ja viib jooksjad läbi Rõuge, Otepää, Elva, Tartu, Palamuse, Porkuni, Tapa, Lehtse, Jäneda, Kõrvemaa, Raasiku, Saha, finišiga Pirital. 

Osavõtjate põhituumiku moodustavad Nike'i, Sportlandi, MyFitnessi, Eesti Meedia, Tallinna Maratoni ja Fifaa jooksjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles