Video: ameeriklane vabastati kogemata vanglast, kuid naine tõi ta sinna paari tunni pärast tagasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rynerson
James Rynerson Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs Colorados Mesa County vanglas olnud James Rynerson pääses vanglaametnike vea tõttu vabadusse.

Segadus sai alguse sellest, et 38-aastane Rynerson, kes oli ootamas kohut, pandi ajutiselt teise kongi, kus oli juba 35-aastane Marvin March, teatab independent.co.uk.

March viidi mõne aja pärast vabanenud kongi ja Rynerson jäi üksinda. Vangla andmetel oli kätte jõudnud Marchi vabastamise aeg ning nii läksidki ametnikud kongi ja võtsid sealt kaasa mehe, keda pidasid Marchiks. Tegelikult oli see Rynerson.

James Rynerson
James Rynerson Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Rynerson arvas, et saatus andis talle võimaluse ja tal tõesti õnnestus vaba mehena vanglast lahkuda. Mees tegi selle vea, et läks koju oma naise juurde, kes sai aru, et vanglaametnikud on midagi segamini ajanud.

Vähem kui kaks tundi pärast vabanemist oli Rynerson vanglas tagasi, ta naine tõi ta sinna.

Mesa County vangla juhid teatasid, et uurivad, kuidas ja miks vale vang vabadusse pääses.

Rynerson saab lisaks varasematele kuritegudele, milleks olid ähvardused, väljapressimised ja vägivaldne käitumine, põgenemise ja valenime kasutamise süüdistuse.

USA väljaanne Grand Junction Daily Sentinel kirjutas, et kui Rynerson tegelikult kunagi vanglast vabaneb, siis on tal oma naisele vist nii mõndagi öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles