«Jackassi» kaskadöör Johnny Knoxville meenutab karjääri kõige hullemaid vigastusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Knoxville. 25 October 2012, Hollywood, California. 'Fun Size' Los Angeles Premiere held at Paramount Studios. Photo Credit: Giulio Marcocchi/Sipa USA.
Johnny Knoxville. 25 October 2012, Hollywood, California. 'Fun Size' Los Angeles Premiere held at Paramount Studios. Photo Credit: Giulio Marcocchi/Sipa USA. Foto: Giulio Marcocchi / Giulio Marcocchi/Sipa USA

Hullumeelses kaskadöör-komöödias «Jackass» tuntust kogunud Johnny Knoxville (47) andis Vanity Fairile intervjuu, milles võtab kokku oma karjääri suurimad vigastused.

Kuigi erinevaid vedelikke, söödavat ja mitte söödavat on mees oma karjääri jooksul endale kõikvõimalikest avavustest sisestanud, nimetab ta pipragaasi endiselt üheks kõige valusamaks kogemuseks. «Pipragaas on pidev põrgu, mis kestab 15-20 minutit. Selline tunne, justkui keegi oleks su silmad põlema pannud ja üritanud seda bensiiniga kustutada.»

Ühe sarja filmimisel kohtus ta professionaalse poksijaga hüüdnimega Butterbean, kellega plaaniti avalikes kohtades, näiteks poes, posksimatš maha pidada. Johnny kiitis, et Butterbean oli äärmiselt sõbralik ja meeldiv inimene, kuid hetkest, mil ta sai kätte poksikindad muutus ta täielikult. «See oli rõve, sest ta lõi mu seistes pildituks. Kukkusin peaga otse vastu tsementpõrandat ja mu pea oli kui melon. Videos tunudb, justikui magaksin ja norskan, aga mu arst selgitas mulle hiljem, et püüdsin sel hetkel tegelikult oma keelt alla neelata. Ja see... pole kunagi hea näitaja.»

Sarja «Matt Hoffmani tribuut Evel Knievel'ile» võtetel juhtus Johnnyga õnnetus, mida peab kõige veidramaks. Hulljulge mees otsustas ette võtta kaskadööritriki, mis kogenematuse tõttu juba eos halvaendeline oli. Mootorrattal üle järsu mäe sõita üritades kaotas mees ratta ülekontrolli. Poolel õhulennul laskis ta lenksust lahti, prantsatas maha ning raske mootorratas tema kubeme peale. «Tõusin püsti ja tundus jutkui pissiksin end täis. Iga kord kui süda lõi, pritsis mu peenise otsast verd välja. Ma kõndisin meediku juurde ja küsisin: kas see on normaalne? Ja ta ütles, et peame kohe haiglasse sõitma, sest võin sisemiselt verest tühjaks joosta.» 

Vaata tervet videot, sest vigastusi on mehel üles lugeda suisa 10 minuti jagu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles