Jäi vahele! Kelly Brook tuunis ennast pildil kõhnemaks ja kaaslast kogemata paksemaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Brook, 2015.
Kelly Brook, 2015. Foto: Steve Buckley / Steve Buckley/Scanpix

Kehva pildi tuunimisega on staarid ennegi vahele jäänud. Tavaliselt reedab kehva korrigeerimise mõni kõveraks moondunud sein, sel korral hoopis kauni modelli kallim.

38-aastane modell Kelly Brook jagas oma sotsiaalmeedias fotot endast ja kallimast Jeremy Parisi'st. Naine tundis, et ei näita pildil end parimast küljest ning otsustas oma figuuri veidi kohendada. Piha kokkutõmbmise käigus moondus naise kõrval sesinud Jeremy kõht. Naine nägi ilma kohendusteta imekaunis välja ja ka väike korrigeerimine oleks peaaegu märkamatuks jäänud, kui mehe figuur ebaloomulikult kurvikaks poleks muutunud.

Naine on eelnevalt tunnistanud, et kohendab oma fotosid, mida sotsiaalmeediasse postitab. «Ma pole kunagi väitnud, et ma olen täiuslik ja ma pole kunagi öelnud, et olen peenike tüdruk. Vahel, kui näen pilti ja tunnen, et saan seda paremaks teha, siis teen seda. Nagu kõik teisedki seda teevad. Mind on Photoshopitud sellest hetkest kui alustasin modellindusega ja ei näe selles mingit probleemi.»

Vaata Kelly postitatud pilti ja võrdle originaaliga:

Kelly Brook ja Jeremy Paris.
Kelly Brook ja Jeremy Paris. Foto: Steve Parsons / PA Wire/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles